Η κλήρωση για τις Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου στα προκριματικά του Roland Garros

Η κλήρωση για τις Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου στα προκριματικά του Roland Garros
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των προκριματικών του Roland Garros στο οποίο συμμετέχουν η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Το απόγευμα της Κυριακής (21/05) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των προκριματικών του Roland Garros και στο μονό γυναικών συμμετέχουν η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό βρίσκεται η Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Στον πρώτο προκριματικό γύρο η 30χρονη Ελληνίδα (Νο.157) θα αντιμετωπίσει τη Μογιούκα Ουτσίτζιμα (Νο141) από την Ιαπωνία.

Εάν καταφέρει να προκριθεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ράινα (Νο 218, Ινδία) και Νταρτρόν (Νο 393, Γαλλία). Το τελευταίο της εμπόδιο πριν το κυρίως ταμπλό του γαλλικού Όπεν θα είναι πιθανότατα η Αράντσα Ρους από την Ολλανδία, Νο3 στο προκριματικό ταμπλό.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο.221) στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τη Σίνια Κράους από την Αυστρία (Νο 151). Εκτός απρόπτου η νικήτρια στον επόμενο γύρο θα αγωνιστεί με τη Νάο Χιμπίνο (Ιαπωνία, Νο 118), ενώ το τελευταίο της εμπόδιο πριν το κυρίως ταμπλό θα είναι πιθανότατα η Ιλένα Ιν-Αλμπόν (Νο 132, Ελβετία).

 

WTA Τελευταία Νέα