Σάκκαρη: Το απόγευμα της Πέμπτης με τη Σαμπαλένκα, με φόντο τον τελικό στο Masters της Μαδρίτης

H Μαρία Σάκκαρη κάνει σμας
Η Μαρία Σάκκαρη με αντίπαλο την Αρίνα Σαμπαλένκα θα παίξει το απόγευμα για μια θέση στον τελικό του Masters της Μαδρίτης.

Η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε την πολύ καλή παρουσία της στο Masters της Μαδρίτης και ξεπερνώντας το εμπόδιο της Καμέλια Μπέγκου με 2-1 πέρασε στα ημιτελικά, όπου θα παίξει με την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Ο αγώνας θα γίνει την Πέμπτη (4/5) και θα αρχίσει στις 17:00 ώρα Ελλάδας. Θα είναι ο πρώτος χρονικά ημιτελικός των γυναικών, καθώς αργότερα θα γίνει ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στη Βερόνικα Κουντερμέτοβα και μια εκ των Σφιόντεκ ή Μάρτιτς.

Για τον 8ο τελικό της καριέρας της

Η Σάκκαρη θα παίξει για 9η φορά με αντίπαλο την Αρίνα Σαμπαλένκα και θα είναι ο 4ος ημιτελικός μέσα στο 2023, με την Ελληνίδα παίκτρια να διεκδικεί την παρουσία της στον 8ο τελικό της καριέρας της και πρώτο μέσα στη σεζόν.

Φέτος η Σάκκαρη έχει παίξει στα ημιτελικά στο Λινζ της Αυστρίας (ήττα από την Πέτρα Μάρτιτς με 2-1), στην Ντόχα (ήττα από την Πεγκούλα με 2-1) και στο Ιndian Wells (ήττα από τη Σαμπαλένκα με 2-0).

Για 9η φορά απέναντι στη Σαμπαλένκα

Η Σάκκαρη με την παρουσία της στη Μαδρίτη έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση ανόδου στην παγκόσμια κατάταξη και το Νο8. Η 24χρονη Σαμπαλένκα βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της, η Λευκορωσίδα βρίσκεται σταθερά στο Νο.2, μετρώντας δύο τίτλους μέσα στη χρονιά (Αδελαϊδα, Australian Open) και 12 στην καριέρα της.

Οι Σάκκαρη και Σαμπαλένκα θα αναμετρηθούν για 9η φορά, με το σκορ να είναι στο 5-3 υπέρ της Λευκορωσίδας. Τελευταία τους συνάντηση ο ημιτελικός στο Ιndian Wells με τη νίκη για τη Σαμπαλένκα με 6-2, 6-3. Οι τρεις νίκες για τη Σάκκαρη ήρθαν στο Σινσινάτι το 2019 με 6-7, 6-4, 6-4 και στα WTA Finals το 2021 νε 7-6, 6-7, 6-3 και το 2022 με 6-2, 6-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα