H Σβιόντεκ και η Γκοφ έκλεισαν ραντεβού στα ημιτελικά στο Ντουμπάι

Newsroom
H Σβιόντεκ και η Γκοφ έκλεισαν ραντεβού στα ημιτελικά στο Ντουμπάι
Η Καρολίνα Πλίσκοβα δεν αγωνίστηκε και η Ίγκα Σβιόντεκ πέρασε άκοπα στα ημιτελικά στο 100άρι WTA τουρνουά στο Ντουμπάι. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Κόκο Γκοφ απέναντι στην οποία μετρά μόνο νίκες, πέντε.

Η Ίγκα Σβιόντεκ άνοιξε λογαριασμό στους τίτλους για το 2023 την περασμένη εβδομάδα από το 500άρι τουρνουά στην Ντόχα και τώρα συνεχίζει απτόητη και στο 1000άρι WTA τουρνουά στο Ντουμπάι.

Η 22χρονη Πολωνή και Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί στον προημιτελικό με την Καρολίνα Πλίσκοβα. Η Τσέχα απέσυρε τη συμμετοχή της από τη συνέχεια του τουρνουά εξ αιτίας ασθένειας και η Σβιόντεκ πέρασε άκοπα στα ημιτελικά της Παρασκευής (24/2).

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Κόκο Γκοφ. Η 19χρονη από τις ΗΠΑ νίκησε τη συμπατριώτισσά της Μάντισον Κις με 6-2, 7-5 και θα επιχειρήσει να πετύχει την πρώτη νίκη της απέναντι στη Σφιόντεκ, ύστερα από πέντε ήττες.

H Σβιόντεκ από την 1η Απριλίου 2022 οπότε και βρίσκεται στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης μετρά ρεκόρ 53 νικών και μόλις οκτώ ηττών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα