WTA Σινσινάτι: Αποκλείστηκε η Ζαμπέρ, μένει στο Νο3 η Σάκκαρη!

Newsroom
WTA Σινσινάτι: Αποκλείστηκε η Ζαμπέρ, μένει στο Νο3 η Σάκκαρη!
Ο Ονς Ζαμπέρ ηττήθηκε από την Πέτρα Κβίτοβα με 2-1 σετ και έτσι… κράτησε για άλλη μία εβδομάδα την Μαρία Σάκκαρη στο Νο3.

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε νωρίς στο τουρνουά της WTA στο Σινσινάτι, ωστόσο οι διώκτριές της στην παγκόσμια κατάταξη, δεν πήγαν πίσω.

Μετά την Μπαντόσα, αποκλείστηκε και η Ονς Ζαμπέρ, η οποία ηττήθηκε από την Πέτρα Κβίτοβα με 2-1 σετ! Η Κβίτοβα κυριάρχησε απόλυτα στα δύο σετ που κέρδισε (6-1, 6-0) παρά την ισοφάριση σε 1-1 σετ από την Τυνήσια (κέρδισε 6-4 το δεύτερο σετ).

Ο αποκλεισμός της Ζαμπέρ σημαίνει ότι και την άλλη εβδομάδα η Μαρία Σάκκαρη θα παραμείνει στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού η αμέσως επόμενη που συνεχίζει στο τουρνουά, η Αρίνα Σαμπαλένκα, ακόμη κι αν κατακτήσει τον τίτλο δεν μπορεί να φτάσει την Ελληνίδα τενίστρια.

Η Κβίτοβα στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την νικήτρια από το ζευγάρι Τομλγιάνοβιτς – Κουντερμέτοβα.

Στον επόμενο γύρο είναι και η φορμαρισμένη Ελενα Ριμπάκινα που απέκλεισε την Αλισον Ρίσκε με 6-2, 6-4 και περιμένει είτε την Σβιόντεκ, είτε την Κις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

  • Tags:
 

WTA Τελευταία Νέα