WTA 125: Στη μάχη του κυρίως ταμπλό στο Βανκούβερ Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου

Κώστας Ευθυμιάδης
WTA 125: Στη μάχη του κυρίως ταμπλό στο Βανκούβερ Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έμαθαν τις αντιπάλους τους στο Βανκούβερ και απόψε αργά το βράδυ πέφτουν στη μάχη του πρώτου γύρου.

Διπλή ελληνική παρουσία θα έχει απόψε ο πρώτος γύρος στο 125αρι τουρνουά της WTA στο Βανκούβερ.

Αμφότερες οι Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Δέσποινα Παπαμιχαήλ ξεκινούν την προσπάθειά τους για μία καλή πορεία και την συλλογή βαθμών, στον δρόμο για τα προκριματικά του US Open.

Η Γραμματικοπούλου πέρασε από την φάση των προκριματικών, αλλά τελικά απεφεύχθη ο «εμφύλιος». Θα έχει ωστόσο δύσκολη αποστολή καθώς θα αντιμετωπίσει την Αυστραλή Αστρα Σάρμα, Νο116 στην παγκόσμια κατάταξη. Η Σάρμα έχει καλές παρουσίες σε μεγάλα τουρνουά και συμμετοχές σε grand slam και θεωρητικά είναι το φαβορί.

Ο αγώνας αναμένεται να αρχίσει απόψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος). Αν προκριθεί θα παίξει με την Καναδή Κάντεν Μπρέις, που είναι εκτός 1000αδας στην κατάταξη και κέρδισε το Νο3 του ταμπλό, την Αμερικανίδα Λιου!

Περίπου την ίδια ώρα αναμένεται να αρχίσει και ο αγώνας της Δέσποινας Παπαμιχαήλ με την Αμερικανίδα Κάθριν Χάρισον. Η Χάρισον μπήκε μέσω προκριματικών στο κυρίως ταμπλό και είναι στο Νο251 της παγκόσμιας κατάταξης. Αν ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο η Παπαμιχαήλ, θα αντιμετωπίσει την Σουηδέζα Ρ. Πίτερσον, Νο5 στο ταμπλό (κέρδισε την Σμιέλντοβα με 6-2, 6-2).

 

WTA Τελευταία Νέα