Σερένα Γουίλιαμς: Τέλος από το Τορόντο, έχασε 2-0 από την Μπένσιτς (vid)

Newsroom
Σερένα Γουίλιαμς: Τέλος από το Τορόντο, έχασε 2-0 από την Μπένσιτς (vid)
Η Μπελίντα Μπένσιτς ολοκλήρωσε την παρουσία της Σερένα Γουίλιαμς στο τουρνουά του Τορόντο.

Στον δεύτερο γύρο σταμάτησε η πορεία της Σερένα Γουίλιαμς στο Τορόντο από την Μπελίντα Μπένσιτς.

Η «χρυσή» ολυμπιονίκης στο Τόκιο κέρδισε την σπουδαία Αμερικανίδα με 6-2, 6-4, μέσα σε 1 ώρα και 17 λεπτά. Παρά τους 6 άσους της (8 είχε η Μπένσιτς) η Σερένα μόνο στο δεύτερο σετ κατάφερε να κοντράρει την αντίπαλό της, που θα έχει να θυμάται την αποψινή της νίκη.

Η Σερένα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά το US Open και αυτό το τελευταίο Tour αποθεώθηκε από το κοινό του Καναδά.

Θα παίξει πρώτα στο Σινσινάτι και μετά ακολουθεί το αντίο στη Νέα Υόρκη.

Επόμενη αντίπαλος για την Μπένσιτς η Γκαρμπίν Μουγκουρούθα που επικράτησε της Κάια Κανέπι με 6-4, 6-4.

Αποσύρθηκε η Ζαμπέρ

Μετά την Μπαντόσα, από το τουρνουά στο Τορόντο αποσύρθηκε και η Ονς Ζαμπέρ! Η Τυνήσια από την αρχή του αγώνα με την Κινέζα Ζανγκ δεν έδειχνε έτοιμη να παίξει και έχασε με 6-1 το πρώτο σετ. Στο δεύτερο κι ενώ ήταν πίσω με 2-1, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί.

Η Ζενγκ στον επόμενο γύρο θα παίξει με την νικήτρια από το ματς Αντρεέσκου Κορνέ και αν η Σάκκαρη φτάσει στα προημιτελικά, θα παίξει με μία από αυτές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα