Σβιόντεκ: Με περίπατο στον τρίτο γύρο στην Στουτγάρδη

Newsroom
Σβιόντεκ: Με περίπατο στον τρίτο γύρο στην Στουτγάρδη
Αλλο ένα ένα παιχνίδι μετέτρεψε σε περίπατο η Ιγκα Σβιόντεκ, αυτή τη φορά στη Στουτγάρδη.

Η Ιγκα Σβιόντεκ συνεχίζει να… τρομάζει με τις εμφανίσεις της. Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεπέρασε σε 1 ώρα και 2 λεπτά το εμπόδιο της Εβα Λις από την Γερμανία (6-1, 6-1) αυτή τη φορά στον δεύτερο γύρο του τουρνουά στην Στουτγάρδη.

Η Πολωνή τενίστρια είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία τρία παιχνίδια που έχει παίξει, έχει χάσει μόλις δύο games, αυτά τα σημερινά!

Παράλληλα έφτασε τις 20 σερί νίκες και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο Tour.

Δύσκολη πρόκριση για Πλίσκοβα

Στο τσέχικο ντέρμπι η Καρολίνα Πλίσκοβα πήρε πολύ δύσκολη πρόκριση επί της Πέτρα Κβίτοβα. Η Πλίσκοβα πήρε το πρώτο σετ με 6-4, έχασε με 4-6 το δεύτερο και στο τρίτο βρέθηκε πίσω με 4-1. Εκανε ένα break όμως και πήγε το σετ στο tie break όπου στο 5-5 κατάφερε να βγάλει έναν άσο και με ένα mini break πήρε το σετ με 7-6 και μαζί και την πρόκριση.

Στον επόμενο γύρο θα παίξει με την Σαμσόνοβα, με την νικήτρια στον τρίτο γύρο να πέφτει - εκτός απροόπτου- πάνω στην Σάκκαρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα