WTA Finals: Στον τελικό η Πεγκούλα, αναβλήθηκε ο ημιτελικός Σαμπαλένκα-Σβιόντεκ

Πηνελόπη Γκιώνη
jessica_pegula_wtafinals
Το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό το WTA Finals πήρε η Τζέσικα Πεγκούλα, μετά από νίκη επί της Γκοφ με 6-2, 6-1.

Η Τζέσικα Πεγκούλα υπέταξε τη συμπατριώτισσα και συμπαίκτριά της στο διπλό, Κοκό Γκοφ, στον μεταξύ τους ημιτελικό αγώνα για να πάρει εκείνη το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό στο μόνο των WTA Finals που διεξάγονται στο Κανκούν.

Οι δύο Αμερικανίδες συναντήθηκαν στον ημιτελικό της διοργάνωσης και διεκδικούσαν μια θέση στον τελικό, με τον Πεγκούλα όμως να δείχνει φοβερά αποφασισμένη και να κυριαρχεί σε όλο το παιχνίδι καταφέρνοντας να επικρατήσει με 6-2, 6-1 μέσα σε 60 λεπτά.

Ωστόσο, παρ' όλο που η πραγματική διάρκεια του αγώνα ήταν 60 λεπτά οι δύο παίκτριες έμειναν στο κορτ για περίπου δύο ώρες καθώς, όπως έχει συμβεί ξανά στο τουρνουά, υπήρχαν διακοπές για τις καταιγίδες. Για τον ίδιο λόγο, η Πεγκούλα δεν γνωρίζει ακόμη ποια θα είναι η αντίπαλός της στον τελικό.

Διακόπηκε και αναβλήθηκε ο δεύτερος ημιτελικός λόγω ισχυρής καταιγίδα

Ο δεύτερος ημιτελικός, μεταξύ της Αρίνα Σαμπαλένκα και της Ίγκα Σβιόντεκ, διακόπηκε και αναβλήθηκε. Η κακοκαιρία, που είχε ως αποτέλεσμα ισχυρές καταιγίδες με έντονους ανέμους, οδήγησαν στη διακοπή του ματς η οποία από προσωρινή έγινε μόνιμη καθώς φαινόταν να μην υπάρχει άλλη επιλογή μετά την πολύωρη βροχόπτωση.

Ο αγώνας διακόπηκε στο 4ο game του πρώτου σετ, με την Σαμπαλένκα να σερβίρει 1-2, 30-30.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί σήμερα, Κυριακή 5/11, όχι πριν τις 23:30 (ώρα Ελλάδος).

@Photo credits: WTA Finals / Twitter
 

WTA FINALS Τελευταία Νέα