WTA Finals: «Μίλησε» η εμπειρία στον τελικό η Μουγκουρούθα (vids)

Αντώνης Πατσούρας
WTA Finals: «Μίλησε» η εμπειρία στον τελικό η Μουγκουρούθα (vids)
Η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα απέκλεισε με 6-3, 6-3 την Πάουλα Μπαντόσα και περιμένει στον τελικό του WTA Finals την Μαρία Σάκκαρη ή την Ανέτ Κονταβέιτ.

Η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα "τσέκαρε" πρώτη το εισιτήριο για τον τελικό του WTA Finals 2021 της Γουδαλαχάρα.

Η 28χρονη Ισπανίδα (Νο5) απέκλεισε με 6-3, 6-3 την επίσης Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα στον πρώτο ημιτελικό και θα περιμένει να μάθει από τον αγώνα της Σάκκαρη με την Κονταβέιτ την αντίπαλο της στον τελικό της Πέμπτης (03:30, Cosmote Sport 9).

Η έμπειρη τενίστρια, πρώην Νο1 κόσμου και κάτοχος 2 τίτλων Grand Slam έκοψε την ... φόρα της Μπαντόσα στον πρώτο αγώνα της ιστορίας τους.

Η Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα έγινε η πρώτη Ισπανίδα μετά από το 1993 (Σάντσεθ) που θα παίξει στον τελικό του WTA Finals και φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη που θα το κατακτήσει.

Στο 1ο σετ η Μουγκουρούθα πέτυχε μπρέικ στο 3ο γκέιμ (2-1) και έκλεισε το σετ με νέο μπρέικ (6-3). Ξεκίνησε με μπρέικ και στο 2ο (2-0) και η Πάουλα Μπαντόσα παρά τις ευκαιρίες δεν "έσπασε" το αντίπαλο σερβίς και πήρε την πρόκριση.

H Μουγκουρούθα είχε 79% κερδισμένους πόντους στο 1ο σερβίς και 67 % στο 2ο με την Μπαντόσα να έχει 35% στο 2ο και 71% στο 1ο.

Η Μπαντόσα είχε 0/3 μπρέικ πόιντ και η Μουγκουρούθα 3/11.

@Photo credits: Twitter WTA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα