WTA Finals: Στα ημιτελικά η Ανέτ Κονταβέιτ (vids)

Αντώνης Πατσούρας
WTA Finals: Στα ημιτελικά η Ανέτ Κονταβέιτ (vids)
H Aνέτ Κονταβέιτ επικράτησε με 6-4,6-0 της Καρολίνα Πλίσκοβα και είναι η πρώτη τενίστρια που θα προκριθεί στα ημιτελικά του WTA Finals στη Γουαδαλαχάρα.

Αν και προκρίθηκε τελευταία στο WTA Finals της Γουαδαλαχάρα η Ανέτ Κονταβέιτ έγινε το βράδυ της Παρασκευής η πρώτη τενίστρια που εξασφαλίζει μια θέση στα ημιτελικά του τουρνουά.

Μετά από τη νίκη της με 2-0 σετ επί της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα επικράτησε στη 2η αγωνιστική του Β' ομίλου με 6-4, 6-0 της Καρολίνα Πλίσκοβα και στην πρώτη της παρουσία στο WTA Finals είναι στους "4".

Η Εσθονή που είναι στο Νο8 κόσμου περιμένει πλέον να μάθει εάν θα είναι 1η ή 2η.

Εάν αργότερα (03:30) η Κρεϊτσίκοβα κερδίσει την Μουγκουρούθα θα είναι οριστικά στην 1η θέση. Σε διαφοτερική περίπτωση ίσως περιμένει την 3η αγωνιστική και το παιχνίδι της με την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα.

Το παιχνίδι

Η Καρολίνα Πλίσκοβα ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας 3 μπρέικ πόιντ στο 3ο γκέιμ του 1ου σετ. Η Ανέτ Κονταβέιτ θα τα σβήσει και τα 3 και θα πάει στο 2-1.

Με υπομονή και με το 1ο σερβίς της να είναι καλύτερο από γκέιμ σε γκέιμ θα έχει ένα και μοναδικό μπρέικ πόιντ που θα είναι και σετ πόιντ. Θα τα καταφέρει για το 6-4.

Στο 2ο με 3 μπρέικ θα πάρει το σετ με 6-0! Αυτός ήταν ο 3ος αγώνας της με την Πλίσκοβα και η "παρθενική" της νίκη!

@Photo credits: Twitter WTA
 

WTA FINALS Τελευταία Νέα