Σάκκαρη: Κλήρωση με πολλές δυσκολίες στο Wimbledon
Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο Λονδίνο για να αγωνιστεί στο Wimbledon, μαθαίνοντας τις πιθανές αντιπάλους της και το μονοπάτι της στον λονδρέζικο θεσμό.
H Ελληνίδα τενίστρια στον πρώτο γύρο του τρίτου χρονικά Grand Slam θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Άννα Μπλίνκοβα. Ενώ στον δεύτερο γύρο η πιο πιθανή αντίπαλος της μοιάζει η Έλενα Ριμπάκινα, η οποία παίζει πρώτο γύρο με την Ελίνα Αβανεσιάν.
Στον τρίτο γύρο, η πιο πιθανές αντίπαλοι για την Ελληνίδα τενίστρια είναι η Κάρλα Τάουσον ή η Άννα Καλίνσκαγια. Ενώ στον γύρο των "16" αυτή που μαζεύει τις περισσότερες πιθανότητες για ν' αντιμετωπίσει την 29χρονη είναι η επικεφαλής η Ίγκα Σβιόντεκ.
Εφόσον πάνε καλά και η Μαρία Σάκκαρη μπει φτάσει έως τα προημιτελικά η Κόκο Γκοφ είναι η κύρια υποψήφια για αντίπαλος της.
Το μονοπάτι της Σάκκαρη στο Wimbledon
- 1ος γύρος: Άνα Μπλίνκοβα
- 2ος γύρος: Έλενα Ριμπάκινα
- 3ος γύρος: Κάρλα Τάουσον / Άνα Καλίνσκαγια
- Φάση των "16": Ίγκα Σφιόντεκ
- Προημιτελικά: Κόκο Γκοφ
Οι πιθανοί προημιτελικοί βάσει ranking
- Αρίνα Σμαπαλένκα - Μάντισον Κις
- Τζασίμν Παολίνι - Τσινγουέν Τζενγκ
- Μίρα Αντρέεβα - Τζέσικα Πεγκούλα
- Ίγκα Σφιόντεκ - Μάντισον Κις
The official Women's singles draw for Wimbledon 🍓🌱 pic.twitter.com/nt6JTaLWdT
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) June 27, 2025
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
