Wimbledon: Δηλώσεις και ατάκες που ξεχώρισαν

Newsroom
Wimbledon: Δηλώσεις και ατάκες που ξεχώρισαν
Δηλώσεις και ατάκες που συζητήθηκαν, προκάλεσαν γέλιο στο Wimbledon από πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν εντός και εκτός κορτ.

Το Wimbledon πέρασε στην ιστορία, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και την Έλενα Ριμπάκινα να γίνονται πρωταθλητές σε άνδρες και γυναίκες, αντίστοιχα. Πολλά τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν, όπως και οι δηλώσεις που παραξένεψαν, προκάλεσαν γέλιο και συζητήθηκαν.

Διαβάστε κάποιες από αυτές


Δημοσιογράφος: «Είσαι εδώ για την εμπειρία ή θα το πας μέχρι το τέλος;»
Βένους Γουίλιαμς: «Θα γράψεις ένα καλό άρθρο ή έστω ένα μισό αξιοπρεπές;»
Δημοσιογράφος: «Θα κάνω αυτό που κάνω συνήθως».
Βένους Γουίλιαμς: «Και εμείς επίσης».
Η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ της Βένους Γουίλιαμς και δημοσιογράφου.


«Είμαι πραγματικά έκπληκτη σήμερα. Όταν είδα την κλήρωση, φοβήθηκα πολύ, γιατί είναι η Σερένα Γουίλιαμς, ένας θρύλος του τένις. Έλεγα Θεέ μου, πώς μπορώ να παίξω και αν μπορώ να κερδίσω ένα ή δύο games,θα ήταν πολύ καλό για εμένα».
Η Γαλλίδα, Αρμονί Ταμ έβγαλε νοκ άουτ τη Σερένα Γουίλιαμς με 2-1 σετ, στον πρώτο γύρο του Wimbledon.


«Προσπάθησα πολλά πράγματα για να νιώσω καλύτερα στο γήπεδο, στο χορτάρι, αλλά δεν τα κατάφερα. Για αυτό δεν είμαι σκληρή με τον εαυτό μου γιατί αν δεν μπορώ να το πετύχω στις προπονήσεις, δεν πρόκειται να το πετύχω σε έναν αγώνα».
Η αυτοκριτική της Ίγκα Σβιόντεκ μετά την ήττα από την Αλίζ Κορνέ.

«Είμαι σαν το καλό κρασί, στη Γαλλία το καλό κρασί παλαιώνει καλά με τον καιρό».
Η 32χρονη Αλίζ Κορνέ μετά τη νίκη επί της Σβιόντκ, που παρέμενε αήττητη για 37 αγώνες.


«Μάλλον θα είναι πολύ υπερήφανοι (δάκρυα). Θέλατε να δείτε συγκίνηση (γέλια). Τα κράτησα πάρα πολύ».
Η ανέκφραστη στον τελικό του Wimbledon, Ελενα Ριμπάκινα δάκρυσε στη συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε για το πώς θα αντιδρούσαν οι γονείς της για τη νίκη της

«Πιθανώς να είναι ο αγώνας με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση όλων των εποχών».
Ο Νικ Κύργιος για τον ημιτελικό του κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ, προτού ο Ισπανός αποχωρήσει.

«Ήθελα απλώς να υπενθυμίσω σε όλους ότι είμαι πολύ καλός».
Ο Νικς Κύργιος μετά τη νίκη του επί του Φίλιπ Κραϊνοβιτς με 3-0 για το β' γύρο

«Δεν μπορείς να προετοιμάσεις έναν αγώνα με τον Νικ Κύργιο. Ο Κύργιος είναι μια ιδιοφυία, ιδιοφυία του τένις. Δεν ξέρεις τι θα παίξει μετά στον πόντο. Απλώς συγκεντρωνόμαστε σε αυτό που πρέπει να κάνει ο Νόβακ».
Ο προπονητής του Τζόκοβιτς, Γκόραν Ιβανίσεβιτς μετά τον τελικό του Wimbledon.

νολε

«Σήμερα απλά δεν ήταν η μέρα μου. Νιώθω ότι το σύμπαν απλώς με δοκιμάζει, αλλά δεν πρόκειται να τα παρατήσω».
Αυτά είπε η Μπιάνκα Αντρεέσκου μετά την ήττα της από τη Ριμπάκινα στο 2ο γύρο.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα. Τα έδωσα όλα σήμερα. Ξέρω ότι θα επιστρέψω και θα κερδίσω ένα Grand Slam, σίγουρα. Αυτό είναι τένις, πρέπει να μάθω από αυτό, σίγουρα. Βαθιά μέσα μου δοκίμασα πραγματικά ό,τι μπορούσα. Έκανα τα πάντα από την αρχή της χρονιάς για να επικεντρωθώ πραγματικά σε αυτό το τουρνουά. Έχω ακόμη και την εικόνα του τροπαίου στο τηλέφωνό μου. Αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει. Δεν μπορώ να αναγκάσω τα πράγματα. Δεν ήμουν έτοιμη για να είμαι πρωταθλήτρια Γκραν Σλαμ. Ανυπομονώ να περιμένω το επόμενο»
Η Ονς Ζαμπέρ μετά την ήττα στον τελικό του απλού γυναικών από τη Ριμπάκινα.

ons

«Νομίζω ότι ο Ράφα απλώς ενσαρκώνει τη μάχη, αυτού του είδους την ενέργεια. Αυτό φέρνω μέσα μου. Όσον αφορά την ενέργεια, νομίζω ότι πέρασα μια δύσκολη χρονιά. Αξίζει τον κόπο μόνο να βγεις στο κεντρικό κορτ και να πάρεις μια τέτοια νίκη. Σίγουρα είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Όλα τα μαθήματα που έχω πάρει από τον τελευταίο χρόνο θα με κρατήσουν σε καλή θέση για το μέλλον».
Η Έμμα Ραντουκάνου μίλησε στον Τύπο φορώντας μια μπλούζα πόλο με το λογότυπο του Ναδάλ, μετά τη νίκη της στον πρώτο γύρο επί της Αλισον φαν Ούτβανσκ.

«Πιστεύω ότι αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, μπορείς να το πετύχεις ανεξάρτητα από το τι λένε οι άνθρωποι για σένα. Αν είσαι ψυχικά δυνατός, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Αυτό είναι ειλικρινά το μήνυμα που προσπαθώ να στείλω κάθε φορά. Είμαι κάποια από την Τυνησία, κανείς δεν πίστευε καν ότι θα μπορούσα να είμαι εδώ και να μιλάμε».
Η Ονς Ζαμπέρ περιγράφοντας τη φιλοσοφία της μετά τη νίκη της στον πρώτο γύρο εναντίον της Μίριαμ Μπιόρκλουντ

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα