Διακοπή λόγω σκότους στο παιχνίδι της Σάκκαρη και η συνέχεια την Πέμπτη

Διακοπή λόγω σκότους στο παιχνίδι της Σάκκαρη και η συνέχεια την Πέμπτη
H Ρότζερς προηγήθηκε με 1-0 της Μαρίας Σάκκαρη αλλά το παιχνίδι διακόπηκε λόγω σκότους και θα συνεχιστεί την Πέμπτη.

Την Πέμπτη θα μάθουμε έαν η Μαρία Σάκκαρη θα συνεχίσει ή όχι στον 3ο γύρο του Wimbledon.

Η Σέλμπι Ρότζερς πήρε το 1ο σετ (7-5) του αγώνα της με την Ελληνίδα για τον 2ο γύρο του τουρνουά αλλά οι διοργανωτές αποφάσισαν λόγω σκότους να τον διακόψουν!

Η Μαρία Σάκκαρη θέλει πλέον την Πέμπτη 2 κερδισμένα σετ για να πετύχει την ανατροπή και να συνεχίσει στον 3ο γύρο όπου περιμένει η Έλενα Ριμπάκινα.

Το 1ο σετ του αγώνα

Η Σέλμπι Ρότζερς θα φτάσει πρώτη σε μπρέικ και θα προηγηθεί με 2-1 στο 1ο σετ. Θα κρατήσει το σερβίς της η Αμερικανίδα για το 3-1 αλλά η Σάκκαρη θα έχει 3 μπρέικ πόιντ στο 6ο γκέιμ και με την τελευταία προσπάθεια θα πάρει πίσω το μπρέικ (3-3).

Το 4-3 είναι για την Μαρία Σάκκαρη αλλά η Σέλμπι Ρότζερς ισοφαρίζει σε 4-4. Η Ελληνίδα θα σβήσει με άσο μπρέικ πόιντ της Αμερικανίδας και με "μαγικό" φόρχαντ και 2ο μπρέικ πόιντ.

Με διπλό της σφάλμα όμως θα χαρίσει και 3ο μπρέικ πόιντ στην Ρότζερς και εκείνη με μπρέικ θα προηγηθεί με 5-4! Η Μαρία Σάκκαρη θα πάρει πίσω το μπρέικ (5-5) αλλά δεν θα κρατήσει το σερβίς της και με μπρέικ η Ρότζερς θα περάσει μπροστά με 6-5!

Αυτή τη φορά θα κρατήσει το σερβίς της και σε 56' θα φτάσει στο 7-5 και στο 1-0.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

WIMBLEDON NEWS FEED