Αποκλεισμός για Γραμματικοπούλου στο Wimbledon

Newsroom
Αποκλεισμός για Γραμματικοπούλου στο Wimbledon
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου αποχαιρετά το Λονδίνο μετά και τον αποκλεισμό στο διπλό, εκτός Wilmbledon στο μονό οι Ραντουκάνου, Κονταβέιτ και Μουγκουρούθα.

H Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου με συμπαίκτρια την Ταϊλανδή, Πεντγτάρν Πλίπουετς δεν τα κατάφεραν στον 1ο γύρο του διπλού γυναικών στο Wimbledon. Ηττήθηκαν από τις Νάντια Κίτσενοκ (Ουκρανία)/Ραλπούτσα Ολάρου (Ρουμανία) με 6-2, 6-3 και έμειναν εκτός συνέχειας.

Στο απλό γυναικών η 3η ημέρα επεφύλασσε εκπλήξεις. Η Γερμανίδα Τζούλε Νεϊμάγιερ (Νο.91) απέκλεισε την Εσθονή, Άνετ Κονταβέιτ (Νο.2) με 6-4, 6-0. Πρόωρος αποκλεισμός και για την Εμα Ραντουκάνου (Νο.10) από την Καρολίν Γκαρσία με 6-3, 6-3.

Για την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα (Νο.9), έχουν γίνει πλέον συνήθεια αποκλεισμοί, όπως αυτός από την Γκρετ Μίνεν (Νο.88) με 6-4, 6-0.

Εύκολο έργο είχε η Ονς Τζαμπέρ επί της Πολωνής, Κάβα με 6-4, 6-0, η Γιέλενα Οσταπένκο, με τη Βικμάγιερ 6-2, 6-2, ενώ η Καρολίνα Πλίσκοβα ξεπέρασε το εμπόδιο της Μαρτίντσοβα με 7-6(1), 7-5.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON (W) Τελευταία Νέα