ΠΑΟΚ: Δυνατή ενίσχυση με Ζαροσλίνσκα-Κρολ

Newsroom
ΠΑΟΚ: Δυνατή ενίσχυση με Ζαροσλίνσκα-Κρολ
Δυνατή μεταγραφική ενίσχυση στο βόλεϊ γυναικών για τον ΠΑΟΚ που απέκτησε την Πολωνή Καταρζίνα Ζαροσλίνσκα-Κρολ.

Η 35χρονη Καταρζίνα Ζαροσλίνσκα-Κρολ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Η διεθνής διαγώνιος, ύψους 1,87μ. συμφώνησε με τον «δικέφαλο» και θα ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθειά της να φτάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν.

Η Ζαροσλίνσκα-Κρολ ξεκίνησε την καριέρα της την σεζόν 2006-2007 στην πολωνική LTS Λεγκιονόβια Λεγιονόβο και πήρε μεταγραφή στην Σκρα Μπελσάτοφ, ενώ ακολούθησαν οι Σταλ Μίελε, Λοτζ, Νταμπρόβα Γκορνίτζκα, Σόποτ, Κέμικ, Ρέζον, Μόγια Ραντόμκα Ράντομ.

Εχει αναδειχθεί κορυφαία διαγώνιος του πολωνικού πρωταθλήματος πέντε φορές, κορυφαία σκόρερ αλλά και κορυφαία spiker δύο φορές, και καλύτερη σέρβερ μία φορά. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός συνόρων.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ σ' έναν Σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Έρχομαι στον ΠΑΟΚ για να πετύχουμε τους υψηλότερους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να ξεκινήσει για εμένα μία νέα περιπέτεια μαζί με όλους εσάς!» είπε στις πρώτες της δηλώσεις.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα