Vienna Open: Ο Ζβέρεφ «κατάπιε» τον Αλκαράθ σε 68 λεπτά

Κώστας Ευθυμιάδης
Vienna Open: Ο Ζβέρεφ «κατάπιε» τον Αλκαράθ σε 68 λεπτά
O Αλεξάντερ Ζβέρεφ έκανε μία από τις πιο επιβλητικές εμφανίσεις του κόντρα στον Αλκαραθ, στα ημιτελικά της Βιέννης.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ... τρόμαξε με την εμφάνισή του στον ημιτελικό της Βιέννης.

Μέσα σε μόλις 68 λεπτά τελείωσε τον Κάρλος Αλκαράθ, κερδίζοντας με 2-0 σετ (6-3, 6-3) κάνοντας το ιδανικό ματς. Σε όλο το παιχνίδι έχασε μόλις 9 πόντους στο σερβίς του, εκ των οποίων οι τέσσερις στο τελευταίο game!

Σέρβιρε με το απίστευτο 79% (37/47) και κέρδισε το 84% των πόντων στο πρώτο σερβίς (31/37), αλλά και το 70% στο δεύτερο (7/10) την ώρα που τα ποσοστά του Αλκαράθ στις αντίστοιχες κατηγορίες ήταν 51%, 74% και 55%.

Οι winners ήταν 20-9 υπέρ του Ζβέρεφ που είχε μόλις 8 αβίαστα λάθη έναντι 13 του αντιπάλου του. Διάβασε καλά το ματς ο Ζβέρεφ που χρειάστηκε από ένα μπρέικ σε κάθε σετ, με το πρώτο να έρχεται στο 3-3 του πρώτου σετ και το άλλο στο 3-2 του δεύτερου. Κράτησε χωρίς προβλήματα το σερβίς του καθώς ο Αλκαράθ βρήκε μόνο μία ευκαιρία για μπρέικ σε όλο το ματς και αυτή στο τελευταίο game, που πήγε χαμένη.

Πλέον αύριο θα πάει για τον πέμπτο τίτλο μέσα στο 2021 (έχει παίξει τέσσερις τελικούς και τους κέρδισε όλους σε Σινσινάτι, Τόκιο, Μαδρίτη, Ακαπούλκο), ενώ από τα τέλη Ιουλίου το ρεκόρ του είναι 24 νίκες και 2 ήττες!

H Interwetten είναι ο μεγάλος χορηγός του Vienna Tour

@Photo credits: ATP
 

VIENNA OPEN Τελευταία Νέα