US Open: O Τσιτσιπάς ξεκινά στα... βαθιά (Ράονιτς) και στους «8» με Τζόκοβιτς στη Νέα Υόρκη

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην Αθήνα
Την χειρότερη κλήρωση από την πρώτη 8αδα είχε ο Τσιτσιπάς που ξεκινά με Ράονιτς και παίζει προημιτελικό με Τζόκοβιτς

Την χειρότερη δυνατή κλήρωση είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο US Open.

Η κληρωτίδα τον έφερε στον πρώτο γύρο με τον σπουδαίο server, αλλά με πολλά προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία χρόνια (και καθοδική πορεία) Μίλος Ράονιτς. Μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι ο Καναδός και ειδικά για πρώτο γύρο.

Αν τον ξεπεράσει θα παίξει είτε με τον Ποπίριν, είτε με παίκτη από τα προκριματικά, ενώ στην φάση των «32» είναι πολύ πιθανό να διασταυρώσει ξανά με τον Αμερικανό Γιούμπανκς.

Στους «16» ακολουθεί είτε ο Φριτζ, είτε ο Μουζέτι και στα προημιτελικά, αν δε γίνει κάτι το συγκλονιστικό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς (έχει στην ίδια πλευρά τους Αλιασίμ και Ντζέρε.

Στα ημιτελικά Νόλε και Στέφανος διασταυρώνουν με Ρουντ, Τιάφο, Πολ, ή Ρούνε.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό, ο Αλκαράθ ξεκινά με Κέπερ και λογικά στα προημιτελικά θα παίξει με έναν εκ των Ζβέρεφ, Σίνερ, Ντιμιτρόφ, ή Βαβρίνκα που έχουν στην ίδια πλευρά και τον Αντι Μάρεϊ. Στα ημιτελικά ο Καρλίτος συναντά Ρούμπλεφ ή Μεντβέντεφ που πιθανόν θα κοντραριστούν στον προηγούμενο γύρο.

Δείτε όλη την κλήρωση ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα