Σερένα Γουίλιαμς: «Ο Τάιγκερ Γουντς είναι ένας από τους λόγους που είμαι εδώ»

Newsroom
Σερένα Γουίλιαμς: «Ο Τάιγκερ Γουντς είναι ένας από τους λόγους που είμαι εδώ»
Η Σερένα Γουίλιαμς μετά τη νέα νίκη της στο US Open και την πρόκριση στον 3ο γύρο, αποκάλυψε τον ρόλο που έπαιξε ο Τάιγκερ Γουντς, ώστε να μην τα παρατήσει στη διάρκεια των απογοητευτικών αποτελεσμάτων της.

Η ατμόσφαιρα στο Arthur Ashe Staduim ήταν ξανά ηλεκτρισμένη από ένα πλήθος 30.000 περίπου ανθρώπων για τον αγώνα της Σερένα Γουίλιαμς με την Ανέτ Κονταβέιτ για το 2 γύρο του US Open.

Διάσημα πρόσωπα από διάφορους χώρους είχαν συγκεντρωθεί για να δουν την Σερένα Γουίλιαμς να νικά την Εσθονή παίκτρια (Νο2) με 2-1 και το τελευταίο ταξίδι της στο επαγγελματικό τένις να μοιάζει πλέον σαν παραμύθι.

Πολύ κοντά στο box της 41χρονης Αμερικανίδας βρισκόταν ο Τάιγκερ Γουντς, με τον κορυφαίο γκόλφερ να πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί τη νίκη της Σερένα.

Οπως αποκάλυψε μετά η Σερένα Γουίλιαμς ο 46χρονος Γουντς ήταν αυτός που ουσιαστικά την ώθησε να συνεχίσει να παίζει τένις.

«Είναι ένας από τους λόγους που βρίσκομαι εδώ, ένας από τους κύριους λόγους που εξακολουθώ να παίζω» είπε η Σερένα Γουίλιαμς στους δημοσιογράγους.

Οι δυο τους έχουν κατακτήσει 38 major τίτλους, 23 η Σερένα Γουίλιαμς, 15 ο Γουντς στο γκολφ και όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Αμερικανίδα τενίστρια στη Vogue, έπαιξε το ρόλο του μέντορα.

Η Γουίλιαμς με μόλις τέσσερις αγώνες τους τελευταίους 14 μήνες και με μία μόλις νίκη, πριν από το US Open, σκεφτόταν ήδη την επόμενη σελίδα στη ζωή της, κυρίως στο χώρο των επιχειρήσεων.

«Μιλούσα με τον Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος είναι φίλος, του ζήτησα τη συμβουλή του για την καριέρα μου στο τένις. Του είπα, "δεν ξέρω τι να κάνω, νομίζω ότι το έχω ξεπεράσει, αλλά ίσως δεν έχω τελειώσει το τένις».

Ο Γουντ ήταν ανένδοτος και με συμβούλεψε, λέγοντάς μου, «Σερένα, τι θα γινόταν αν έδινες μια ευκαιρία στον εαυτό σου, για μόλις δύο εβδομάδες; Δεν χρειάζεται να δεσμευτείς σε τίποτα. Απλώς βγαίνεις στο γήπεδο κάθε μέρα για δύο εβδομάδες και τα δίνεις όλα και βλέπεις τι θα συμβεί».

Είπα «εντάξει, νομίζω ότι μπορώ να το κάνω αυτό».

Η Σερένα είπε πως έμεινε εκτός κορτ για ένα μήνα και «όταν επέστρεψα στην προπόνηση, ένιωσα μαγικό το συναίσθημα να πιάνεις ξανά τη ρακέτα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα