Σάκκαρη: Το απόγευμα της Τετάρτης (18:00) με τη Βανγκ για το 2ο γύρο του US Open

Newsroom
Σάκκαρη: Το απόγευμα της Τετάρτης (18:00) με τη Βανγκ για το 2ο γύρο του US Open
Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Κινέζα, Σιγιούν Βανγκ το απόγευμα της Τετάρτης στο Louis Armstrong Stadium.

Η Μαρία Σάκκαρη και στο δεύτερο παιχνίδι της στο US Open θα αγωνιστεί στην πρωινή ζώνη και ο αγώνας της με την Κινέζα, Σιγιού Βανγκ ορίστηκε να γίνει στο Louis Armstrong Stadium και θα γίνει την Τετάρτη (31/8) στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Η 21χρονη Βανγκ είναι Νο.75 στην παγκόσμια κατάταξη και αγωνίζεται για 5η φορά σε Grand Slam και 2η στο US Open. Η καλύτερη επίδοσή της είναι η παρουσία της στο 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν τον Ιανουαρίο, επίδοση που ισοφάρισε στο US Open μετά τη νίκη της Γαλλίδας, Ντιάν Πάρι με 5-7, 6-3, 6-3.

Με τη Σάκκαρη η νεαρή Κινέζα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο tour. H νικήτρια στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει μια εκ των Άλισον Ρίσκε (ΗΠΑ) και Καμίλα Οσόριο (Κολομβία).

Mετά τον αγώνα της Σάκκαρη θα ακολουθήσει αυτός της Μάντισον Κις με την Καμίλα Τζόρτζι και αμέσως μετά ο Νικ Κύργιος θα παίξει με τον Γάλλο, Μπενζαμίν Μπολί.

Στο Arthur Ash το πρόγραμμα της Τετάρτης (31/8) θα αρχίσει στις 18:00 με τον Άντι Μάρεϊ να αντιμετωπίζει τον Εμίλιο Νάβα από τις ΗΠΑ και αμέσως μετά η Κόκο Γκοφ θα παίξει με την Έλενα Ρούσε από τη Ρουμανία.

Το βραδινό πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ περιλαμβάνει τον αγώνα της Σερένα Γουίλιαμς με την Ανέτ Κονταβέιτ (Πέμπτη, 2:00 ώρα Ελλάδας) και του Μεντβέντεφ με τον Ολλανδό, Ρίντερκνεχ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα