Χάλεπ: Αποχαιρέτησε νωρίς το US Open

Newsroom
Χάλεπ: Αποχαιρέτησε νωρίς το US Open
H Σιμόνα Χάλεπ αφήνει το US Open από τον 1ο γύρο, με την 20χρονη Ρουμάνα, Ντάρια Σίγκνουρ να έρχεται από τα προκριματικά και να αφήνει εκτός συνέχειας τη Ρουμάνα.

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη στο US Open είχε για θύμα τη Σιμόνα Χάλεπ. H 30χρονη Ρουμάνα είδε μια 20χρονη Ουκρανή, την Ντάρια Σνίγκουρ να τη νικά με 6-2, 0-6, 6-4 και να την αφήνει εκτός τουρνουά.

Η Σνίγκουρ, Νο124, προερχόμενη από τα προκριματικά και στην πρώτη της παρουσία σε Grand Slam, πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της, αποκλείοντας τη Χάλεπ (Νο7), που αγωνίστηκε για 12η φορά στο US Open.

H Σνίγκουρ προηγήθηκε 5-1 στο 3ο σετ και η πίεση για τη νίκη πήγε να φέρει την ανατροπή, με τη Χάλεπ να μειώνει σε 5-4 και να προηγείται 30-0 στο 10ο γκέιμ. Ομως η Σίγκνουρ βρήκε την ψυχραιμία και με τέσσερις σερί πόντους τελείωσε τον αγώνα.

Αντίθετα τα φαβορί προχώρησαν με νίκες στα πρώτα παιχνίδια του τουρνουά γυναικών. Η Κόκο Γκοφ νίκησε την Γαλλίδα, Ζανζάν με 6-2, 6-3 και η Καρολίν Γκαρσία τη Ρωσίδα, Ραχίμοβα 6-2, 6-4. Σπουδαία ραντεβού στο 2ο γύρο ανάμεσα στην Αντρεέσκου (6-0, 3-6, 6-1 τη Γαλλίδα, Ταν) και την Χαντάτ Μάια (6-0, 6-0 την Κροάτισσα Κόνιουχ).

 

US OPEN Τελευταία Νέα