United Cup: Νίκη για τον Καναδά στην πρεμιέρα του ομίλου της Ελλάδας

Δημήτρης Ντζάνης
Η Λέιλα Φερνάντεζ
Ο Καναδάς νίκησε τη Χιλή με 2-1 στο ζευγάρι που άνοιξε τους αγώνες στον Β' Όμιλο του United Cup στο Σίδνεϊ, όπου μετέχει και η Ελλάδα .

Ο Καναδάς άρχισε νικηφόρα την παρουσία του στο United Cup, επικρατώντας της Χιλής με 2-1 στο ζευγάρι που άνοιξε τον Β' Όμιλο της διοργάνωσης στο Σίδνεϊ, όπου μετέχει και η Ελλάδα.

Αν και ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ δεν αγωνίστηκε η ομάδα του Καναδά έφθασε στην τελική επικράτηση, κάνοντας και το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η Λέιλα Φερνάντεζ νικώντας την Ντανιέλα Σεγκουέλ με 6-2, 6-3 έδωσε το προβάδισμα στον Καναδά. Η Χιλή απάντησε με τον Νίκολας Τζάρι να επικρατεί επί του Στίβεν Ντίεζ με 7-5, 6-4 και όλα να κρίνονται στο διπλό. Εκεί οι Φερνάντεζ/Ντίεζ νίκησαν το δίδυμο των Σεγκουέλ/Μπαριός Βέρα με 7-5, 4-6, 10-8.

Μπαίνει στη μάχη πρόκρισης η Ελλάδα

Το επόμενο ζευγάρι στον όμιλο θα είναι ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Χιλή, την Τρίτη (2/1). Η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει με την Ντανιέλα Σεγκουέλ στις 01:30 το πρωί ώρα Ελλάδας, για να ακολουθήσει το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νίκολας Τζάρι στα μονά.

Η βαθμολογία
1.Καναδάς 1-0 (2-1 σετ)
2.Χιλή 0-1 (1-2 σετ)
3.Ελλάδα 0-0 (0-0 σετ)

*Από τους έξι ομίλους η πρώτη ομάδα και οι δύο καλύτερες δεύτερες θα συνεχίσουν στα προημιτελικά.

 

UNITED CUP Τελευταία Νέα