O Σίνερ το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά στο Roland Garros
Ο Γιάνικ Σίνερ έκλεισε τη σύνθεση των προημιτελικών στο Roland Garros, με τον Ιταλό να ξεπερνά με ευκολία το εμπόδιο του Aντρέι Ρούμπλεφ με 6-1, 6-3, 6-4 στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας στο Philippe Chatrier.
Ο Σίνερ με τη νίκη του προκρίθηκε στον 11ο προημιτελικό της καριέρας του σε Grand Slam, 3o στο Roland Garros και πλέον μετρά 30 νίκες στα τελευταία 31 παιχνίδια του.
Αντίπαλός του θα είναι ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ, ο οποίος μετά τη νίκη επί του Τζακ Ντρέιπερ με 5-7, 6-3, 6-2, 6-4 έγινε ο πρώτος παίκτης από το Καζκαστάν που περνά σε προημιτελικά Grand Slam.
Jannik Sinner becomes the Italian man with the most Grand Slam singles match wins in the Open Era.
1. Jannik Sinner - 72.
2. Fabio Fognini - 71.
3. Andreas Seppi - 63.
4. Adriano Panatta - 62.
5. Matteo Berrettini - 50.
Leading the way. 🇮🇹🦊 pic.twitter.com/2ELuOaOaCc— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) June 2, 2025
Τα ζευγάρια των προημιτελικών
- Σίνερ-Μπούμπλικ (4/6)
- Ζβέρεφ-Τζόκοβιτς (4/6)
- Μουζέτι-Τιάφο (3/6)
- Πολ-Αλκαράθ (3/6)
- Αδελφοί Αγγελόπουλοι: «Η συνάντηση με τον καταζητούμενο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απορρίπτεται ως απαράδεκτη!»
- Γιαννακόπουλος: «Δεν κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με τους Αγγελόπουλους, προτείνω να γίνει ξεχωριστά το ραντεβού»
- Bρούτσης για Γιαννακόπουλο - Αγγελόπουλους: «Αν δεν έρθουν και δεν δεσμευτούν, το πρωτάθλημα θα διακοπεί»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
