Τσιτσιπάς, Μπαντόσα: Θ' αγωνιστούν μαζί στο μεικτό διπλό του Roland Garros

Newsroom
tsitsipas_badosa
Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα θα αγωνιστούν μαζί στο μεικτό διπλό του Roland Garros, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας (27/5).

Λίγες ημέρες, μετά την είδηση της επανασύνδεσής τους, Τσιτσιπάς και Μπαντόσα θα βρεθούν ξανά και στο γήπεδο μαζί, για το ταμπλό του μεικτού διπλού στο Roland Garros

Στα court του Παρισιού, οι δύο αθλητές θ' αντιμετωπίσουν την Ένα Σιμπαχάρα με τον Ναθάνιελ Λάμονς, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου. Σε περίπτωση που οι "Tsitsidosa" πάρουν την νίκη στον πρώτο γύρο, στην επόμενη φάση θα βρεθούν αντίπαλοι με το ζευγάρι Λάουρα Σίγκεμουν και Ρότζερ Βέιζελιν.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι ήθελε να αγωνιστεί μαζί το περσινό καλοκαίρι στο μεικτό του Wimbledon, αλλά τελικά αυτό δε συνέβη, εξαιτίας του τραυματισμού της Ισπανίδας. Έπαιξαν πάντως μαζί σε φιλικό event στην Αμερική τον περασμένο Μάρτιο και τα είχαν πάει αρκετά καλά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα