Στη μάχη του Roland Garros οι Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ

Στη μάχη του Roland Garros οι Γραμματικοπούλου
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ αρχίζουν την προσπάθειά τους στα προκριματικά του Roland Garros.

Την προσπάθειά τους στα προκριματικά του Roland Garros αρχίζουν οι Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Η Γραμματικοπούλου θα κάνει την αρχή, καθώς θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (20/05) την Αμερικανίδα, Χέιλι Μπάπτιστ, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.106 στην παγκόσμια κατάταξη. Θα είναι ο 3ος αγώνας του Court 5 και θα ξεκινήσει γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Η Παπαμιχαήλ θα αγωνιστεί την Τρίτη (21/05) και θα έχει δύσκολη αποστολή, απέναντι στην Ντάρια Σνίγκουρ από την Ουκρανία, Νο.17 στο ταμπλό και Νο.123 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Γραμματικοπούλου (Νο.239) αν αποκλείσει την Μπάπτιστ στον 2ο γύρο θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα της αυστριακής Σίνια Κράους (Νο.249) και της Αμερικανίδας, Ελίζαμπεθ Μάντλικ.

Αντίστοιχα, η Παπαμιχαήλ (Νο.235) στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ντέστανς Αϊάβα (Αυστραλία-Νο.195) και Οκσάνα Σελεχμέτεβα (Ρωσία-Νο.518). Για την παρουσία στο κυρίως ταμπλό απαιτούνται τρεις νίκες στα προκριματικά.

Ο Τιμ δεσπόζει στα προκριματικά των ανδρών

Ο Κρίστιαν Γκάρι είναι το Νο.1 στο ταμπλό των ανδρών, όμως όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω στον Ντόμινικ Τιμ. Ο αυστριακός μετέχει για τελευταία φορά στην καριέρα του στο Roland Garros, όπου ήταν φιναλίστ το 2019 και το 2020, καθώς ήδη έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Ο 30χρονος ξεκινά την 11η συμμετοχή του στο γαλλικό Όπεν, τη Δευτέρα (20/5) με αντίπαλο τον Ιταλό, Φράνκο Αγκαμενόνε.

@Photo credits: Valentini Grammatikopoulou /Facebook

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα