Roland Garros: Οι Μπαπέ και οι Ιμπραΐμοβιτς μαζί στον μεγάλο τελικό

Δημήτρης Ντζάνης
Οι Μπαπέ και οι Ιμπραΐμοβιτς μαζί στον τελικό του Roland Garros
Οι Κίλιαν Μπαπέ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ανάμεσα στα αστέρια του αθλητισμού που βρέθηκαν στο «Philippe Chatrier» για να δουν από κοντά τον τελικό του Roland Garros ανάμεσα στους Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάσπερ Ρουντ.

Όλος ο καλός κόσμος βρίσκεται στο «Philippe Chatrier» για να παρακολουθήσει τον τελικό του απλού ανδρών στο Roland Garros ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Κάσπερ Ρουντ.

Οι Κίλιαν Μπαπέ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι από δύο τα πρόσωπα που έκλεψαν την παράσταση, με τους δύο αστέρες να παρακολουθούν μαζί τον μεγάλο τελικό στο γαλλικό Όπεν.


Όμως δεν είναι οι μόνοι εκπρόσωποι του ποδοσφαίρου στον μεγάλο τελικό, καθώς στο κεντρικό γήπεδο τη δική τους παρέα έχουν δημιουργήσει ο Ολιβιέ Ζιρού, Μπεντζαμίν Παβάρ και Τεό Ερναντέζ.

Θέση στο «Philippe Chatrier» έχει πάρει και ο Τομ Μπρέιντι, με τον θρύλο του NFL να κάθεται ακριβώς πάνω από το box του Νόβακ Τζόκοβιτς.


Από το μεγάλο ραντεβού στο Παρίσι δεν θα μπορούσε να λείπει και ο 63χρονος σήμερα Γιανίκ Νοά, ο μοναδικός Γάλλος που έχει αναδειχθεί νκητής στο Roland Garros, το πέτυχε το 1983, νικώντας στον τελικό τον Ματς Βιλάντερ.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα