H Σβιόντεκ δεν έχασε game, η Γκοφ σταμάτησε την πορεία της Μίρα Αντρέεβα

iga_swiatek_roland_garros
Η Ίγκα Σβιόντεκ πέτυχε double bagels απέναντι στην Κινέζα, Γουάν Σινγιού για την πρόκριση στον 4ο γύρο του Roland Garros.

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Κάπως έτσι εξελίχθηκε ο αγώνας της Ίγκα Σβιόντεκ με την Γουάν Σινγιού (Νο.80) για τον 4ο γύρο του Roland Garros.

Η Σβιόντεκ νίκησε την Κινέζα (Νο.80), με 6-0, 6-0, πετυχαίνοντας το «double bagels» και σε 51 λεπτά εξασφάλισε την πρόκριση.

H Σβιόντεκ για πρώτη φορά στην καριέρα της δεν χάνει game σε αγώνα Grand Slam, παράλληλα η κάτοχος του τίτλου έγινε η 4η παίκτρια που πετυχαίνει «double bagels» στο Roland Garros την τελευταία δεκαετία.

Οι συνολικοί πόντοι στον αγώνα ήταν 50-17, με την Γουάν Σινγιού να έχει όλους και όλους τρεις winners. Η Σβιόντεκ στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει στο τουρνουά, έχει χάσει οκτώ game.

Την ίδια ώρα η Κόκο Γκοφ σταμάτησε την πορεία της 16χρονης, Μίρα Αντρέεβα. Η 19χρονη Αμερικανίδα, φιναλίστ στην περσινή διοργάνωση, επικράτησε με 7-6(5), 6-1, 6-1 για την πρόκριση στον 4ο γύρο. Εφόσον οι Σβιόντεκ και Γκοφ επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά, θα αναμετρηθούν στα προημιτελικά.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα