Roland Garros: Η Μπλίνκοβα πέταξε έξω την ηρωική Γκαρσία σε ματς θρίλερ

Η Αννα Μπλίνκοβα πανηγυρίζει
Η Αννα Μπλίνοβα χρειάστηκε… εννέα match point για να κάμψει την Καρολίν Γκαρσία.

Ενα ακόμη μεγάλο όνομα αποκλείστηκε από το Roland Garros στις γυναίκες.

Επειτα από ένα παιχνίδι με τρομερό φινάλε, το Νο5 του ταμπλό, η Καρολίν Γκαρσία, αποκλείστηκε από την Αννα Μπλίνκοβα, χάνοντας με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 5-7) έπειτα από 2 ώρες και 51 λεπτά.

Η Γκαρσία στο τρίτο σετ έσωσε 8 match point και στο εις βάρος της 4-5 έκανε και break το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύτηκε. Η Μπλίνκοβα το πήρε πίσω και στο σερβίς της, αφού έχασε άλλες πέντε ευκαιρίες, κατάφερε να τελειώσει το ματς.

Στον επόμενο γύρο η Ρωσίδα θα παίξει με την Ουκρανή Σβιτολίνα, με την οποία βρέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό του Στρασβούργου. To φοβερό είναι πως αυτή είναι μόλις η δεύτερη νίκη της καριέρας της στο συγκεκριμένο slam και η πρώτη ήταν το 2019 πάλι επί της Γκαρσία!

Στον επόμενο γύρο πέρασε και η Ντάρια Κασάτκινα που κέρδισε με 6-3, 6-4 την Βοντρούσοβα και παίζει με την Στερνς (απέκλεισε την Οσταπένκο) στον επόμενο γύρο.
Η Μούχοβα μετά την Σάκκαρη απέκλεισε και την Ποντορόσκα (6-3, 0-6, 6-3) και περιμένει Εράνι ή Μπέγκου.

Σπουδαία πρόκριση και για την Πουτίντσεβα επί της Ζενγκ με 6-3, 4-6, 6-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα