Ζβέρεφ: Πέρασα στα προημιτελικά του Roland Garros

Newsroom
Ζβέρεφ: Πέρασα στα προημιτελικά του Roland Garros
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δυσκολεύτηκε μέχρι να νικήσει τον Ισπανό, Ζαπάτα Μιράγιες και για 4η φορά τα τελευταία πέντε χρόνια θα είναι στα προημιτελικά του Roland Garros.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ βρήκε σθεναρή αντίσταση από τον Ισπανό, Μπερνάμπε Ζαπάτα Μιράγιες, έως ότου φθάσει στη νίκη με 7-6(11), 7-5, 6-3 και να προκριθεί στα προημιτελικά του Roland Garros. O Γερμανός για 4η φορά στα πέντε τελευταία χρόνια θα διεκδικήσει την είσοδό του στα ημιτελικά, όπου έφθασε πέρυσι. Αντίπαλός του στην οκτάδα θα είναι ένας από τους Κάρλος Αλκαράθ ή Κάρεν Κατσάνοφ, που θα αγωνιστούν στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας.

Ο Ζβέρεφ είδε τον Ζαπάτα Mιράγια (Νο.131), που ήρθε από τα προκριματικά, να του βάζει αρκετές δυσκολίες. Στο 1ο σετ ο Ζβέρεφ έχασε προβάδισμα με 4-1 και 5-3, ισοφαρίστηκε 5-5, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο tie break και τον Ζβέρεφ να το κατακτά με 13-11.

Στο 2ο σετ ο Ζαπάτα Mιράγια προηγήθηκε με 2-0 και με 4-2, είχε διπλό break point για να κάνει το 5-2, κατάφερε να μειώσει σε 4-3, να ισοφαρίσει σε 4-4 και κάνοντας νέο break αργότερα να το κερδίσει με 7-5.

Μάχη δόθηκε και στο 3ο σετ, στο οποίο ο Zverev ήταν μπροστά με 2-0 και με 3-1, με τον αντίπαλό του να ισοφαρίζει σε 3-3. Ο Ζβέρεφ με break στο 8ο game έκανε 5-3 και κρατώντας το σερβίς του πήρε το σετ με 6-3 και τη νίκη έπειτα από 2 ώρες και 45 λεπτά.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα