Ζβέρεφ: Πέρασα στα προημιτελικά του Roland Garros

Newsroom
Ζβέρεφ: Πέρασα στα προημιτελικά του Roland Garros
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δυσκολεύτηκε μέχρι να νικήσει τον Ισπανό, Ζαπάτα Μιράγιες και για 4η φορά τα τελευταία πέντε χρόνια θα είναι στα προημιτελικά του Roland Garros.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ βρήκε σθεναρή αντίσταση από τον Ισπανό, Μπερνάμπε Ζαπάτα Μιράγιες, έως ότου φθάσει στη νίκη με 7-6(11), 7-5, 6-3 και να προκριθεί στα προημιτελικά του Roland Garros. O Γερμανός για 4η φορά στα πέντε τελευταία χρόνια θα διεκδικήσει την είσοδό του στα ημιτελικά, όπου έφθασε πέρυσι. Αντίπαλός του στην οκτάδα θα είναι ένας από τους Κάρλος Αλκαράθ ή Κάρεν Κατσάνοφ, που θα αγωνιστούν στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας.

Ο Ζβέρεφ είδε τον Ζαπάτα Mιράγια (Νο.131), που ήρθε από τα προκριματικά, να του βάζει αρκετές δυσκολίες. Στο 1ο σετ ο Ζβέρεφ έχασε προβάδισμα με 4-1 και 5-3, ισοφαρίστηκε 5-5, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο tie break και τον Ζβέρεφ να το κατακτά με 13-11.

Στο 2ο σετ ο Ζαπάτα Mιράγια προηγήθηκε με 2-0 και με 4-2, είχε διπλό break point για να κάνει το 5-2, κατάφερε να μειώσει σε 4-3, να ισοφαρίσει σε 4-4 και κάνοντας νέο break αργότερα να το κερδίσει με 7-5.

Μάχη δόθηκε και στο 3ο σετ, στο οποίο ο Zverev ήταν μπροστά με 2-0 και με 3-1, με τον αντίπαλό του να ισοφαρίζει σε 3-3. Ο Ζβέρεφ με break στο 8ο game έκανε 5-3 και κρατώντας το σερβίς του πήρε το σετ με 6-3 και τη νίκη έπειτα από 2 ώρες και 45 λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα