Τζόκοβιτς: Για 13η σερί φορά στα προημιτελικά του Roland Garros

Newsroom
Τζόκοβιτς: Για 13η σερί φορά στα προημιτελικά του Roland Garros
O Νόβακ Τζόκοβιτς σε δύο ώρες καθάρισε τη νίκη απέναντι στον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και συνεχίζει την προσπάθεια για το 2ο διαδοχικό τίτλο στο Roland Garros.

O Nόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του για τη διατήρηση του τίτλου στο Roland Garros. Ο 35χρονος Σέρβος νίκησε τον Αργεντινό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν με 6-1, 6-3, 6-3 περνώντας στα προημιτελικά του γαλλικού Όπεν, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ράφαελ Ναδάλ και τον Φελίξ Αλιασίμ, που θα γίνει λίγο αργότερα.

Ο Τζόκοβιτς μέσα σε 2 ώρες και 15 λεπτά είχε εξασφαλίσει τη νίκη απέναντι στον Σβάρτσμαν και για 13η διαδοχική φορά θα είναι στα προημιτελικά του Roland Garros.


Στο 1ο σετ κυριάρχησε, μετά το 2ο game, πήρε πέντε σερί για να το τελειώσει με 6-1 σε 39 λεπτά. Ο Σβάρτσμαν μπήκε δυναμικά στο 2ο σετ, προηγήθηκε 3-0, πετυχαίνοντας το μοναδικό του break στο 2ο game, όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια, με τον Τζόκοβιτς να πατά γκάζι και με νέο σερί 6 games, πήρε το σερ με 6-3.

Με νέο break στο 6o game, o Τζόκοβιτς προηγήθηκε 4-2 στο 3ο σετ και κρατώντας το σερβίς του έφθασε στο 5-2 και 6-3. Ο Τζόκοβιτς είχε 29 winners, 31 αβίαστα λάθη και ο Σβάρτσμαν 23 winners και 45 αβίαστα λάθη αντίστοιχα.


Περισσότερα σε λίγο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα