Roland Garros: Η Τίχμαν απέκλεισε την Αζαρένκα στο καλύτερο ματς του τουρνουά

Newsroom
Roland Garros: Η Τίχμαν απέκλεισε την Αζαρένκα στο καλύτερο ματς του τουρνουά
Η Τζιλ Τίχμαν πήρε την μεγαλύτερη πρόκριση της καριέρας της σε έναν «μαραθώνιο» κόντρα στην Βικτόρια Αζαρένκα.

Η Τζιλ Τίχμαν πήρε μεγάλη πρόκριση επί της Βικτόρια Αζαρένκα, στον γύρο των «16» του Roland Garros.

Στο καλύτερο ματς με διαφορά που έχει γίνει στο ταμπλό των γυναικών, χρειάστηκε 3 ώρες και 18 λεπτά για να κερδίσει την Λευκορωσίδα με 2-1 σετ, με την πρόκριση να κρίνεται στο super tie break (4-6, 5-7, 6-7)

Και οι δύο είχαν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και χάρη σε ένα break προς το τέλος των δύο σετ, έφτασαν στο 1-1. Στο τρίτο η Αζαρένκα έκανε break στο 4-4 και πήγε να σερβίρει για το ματς.

Η Ελβετή τενίστρια ωστόσο πήρε πίσω το break και στη συνέχεια πήρε και προβάδισμα 6-5. Η πρόκριση τελικά θα κρίνονταν στο tie break. Εκεί η Τίχμαν πήρε γρήγορο προβάδισμα με 4-1 χάρη σε ένα μίνι break, ενώ στο 5-3 δεν είδαν ότι το σερβίς της Ελβετής ήταν οριακά άουτ (όπως φάνηκε στο βίντεο) με αποτέλεσμα να ξεφύγει με 6-3 και στη συνέχεια με 8-3, για να πάρει το super tie break με 10-5 και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Σλόαν Στέφενς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα