Αλκαράθ: Με ανατροπή συνεχίζει στο Παρίσι

Newsroom
Αλκαράθ: Με ανατροπή συνεχίζει στο Παρίσι
Ο Κάρλος Αλκαράθ είχε 74 winners, αλλά και 74 αβίαστα λάθη στο νικηφόρο αγώνα του στα πέντε σετ με τον Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, με τον 19χρονο να προκρίνεται στον 3ο γύρο του Roland Garros.

Ο Κάρλος Αλκαράθ αυτή τη φορά τα βρήκε σκούρα με αντίπαλο τον συμπατριώτη του Άλμπερτ Ράμος-Βινόλας, αλλά ο 19χρονος Ισπανός βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει με 6-1, 6-7(9), 5-7, 7-6(2), 6-4 και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Roland Garros. O Aλκαράθ στη 2η παρουσία του στο γαλλικό όπεν ισοφάρισε την περσινή του επίδοση και συνεχίζει.

Σε ένα ντέρμπι τεσσάρων ωρών και 34 λεπτών με τον Ράμος-Βινόλας, ο Αλκαράθ είχε 74 winners, αλλά και 74 αβίαστα λάθη, τη στιγμή που ο αντίπαλός του είχε 54 winners και 58 αβίαστα λάθη, αντίστοιχα.

Χρειάστηκε να σώσει match point του Ράμος-Βινόλας στο 5-4 του 4ου σετ, ενώ στο 5ο σετ βρέθηκε πίσω με 3-0 στα games. Εκεί απάντησε με τέσσερα σερί games, προσπέρασε με 4-3, ο Ράμος-Βινόλας ισοφάρισε 4-4, ο Αλκαράθ με break πήρε το πλεονέκτημα και με love game τελείωσε το σετ και τον αγώνα.
Στον 3ο γύρο ο Αλκαράθ θα αντιμετωπίσει είτε τον Αμερικάνο, Σεμπάστιαν Κόρντα, είτε τον Γάλλο, Ρισάρ Γκασκέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα