Τζόκοβιτς: Αλάνθαστος και 3ος γύρος στο Rolond Garros

Newsroom
Τζόκοβιτς: Αλάνθαστος και 3ος γύρος στο Rolond Garros
O Νόβακ Τζόκοβιτς ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Σλοβάκου, Άλεξ Μόλκαν και πέρασε στον 3ο γύρο του Roland Garros.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ελάχιστα προβληματίστηκε με αντίπαλο τον Άλεξ Μόλκαν, ο Σέρβος επικράτησε με 6-2, 6-3, 7-6(4) του Σλοβάκου και προκρίθηκε στη φάση των «32» του Roland Garos.

O Τζόκοβιτς βγάζοντας 40 winners και έχοντας μόλις 19 αβίαστα λάθη, κυριάρχησε απόλυτα του αντιπάλου του και συνεχίζει την πορεία του για τη διατήρηση του τίτλου του στο γαλλικό Όπεν. Παράλληλα ο Νόλε έφθασε στις 325 νίκες σε Grand Slam


Στα δύο πρώτα σετ ο Τζόκοβιτς έχασε μόλις πέντε games. «Έσπασε» δύο φορές το σερβίς του Σλοβάκου στο 1ο σετ και ακόμα μια στα μέσα του 2ου σετ, για να τα κερδίσει αρκετά εύκολα, αφού στο δικό του σερβίς δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point.

Στο 3ο σετ ο Τζόκοβιτς προηγήθηκε με 2-1, ο Μόλκαν (Νο 38) έκανε επίσης πρώτος το break και πέρασε μπροστά με 2-1, όμως ο Molcan, κατάφερε να στείλει το σετ στο tier break. Εκεί όμως μέτρησε η εμπειρία του Τζόκοβιτς, που με 7-4 πήρε την έξτρα διαδικασία και μαζί τον αγώνα.

Επόμενος αντίπαλος για τον Τζόκοβιτς θα είναι ο Σλοβένος Αλιαζ Μπεντένε, που με τη σειρά του νίκησε τον Πάμπλο Κουέβας με 4-6, 6-4, 7-6(5), 6-4.


 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα