Άλλο ένα βήμα για τον τίτλο από την Σβιάτεκ (vids)

Άλλο ένα βήμα για τον τίτλο από την Σβιάτεκ (vids)
Με την 13η νίκη της στο Παρίσι η Ίγκα Σβιάτεκ είναι στους "16" του Roland Garros και απέχει 4 βήματα από την υπεράσπιση του τίτλου.

Ένα ακόμη βήμα για την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε το 2020 στο Παρίσι πραγματοποίησε η Ίγκα Σβιάτεκ.

Η 20χρονη Πολωνή με την 13η νίκη της στο τουρνουά είναι για 3η σερί χρονιά στον 4ο γύρο του Roland Garros και θέλει άλλες 4 νίκες για το "θαύμα".

Η Σβιάτεκ απέκλεισε με 7-6 (4), 6-0 την Ανέτ Κονταβέιτ και θα παίξει στον 4ο γύρο με την Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ.

Επέστρεψε στο 1ο σετ

Η Κονταβέιτ ξεκίνησε με μπρέικ στο 1ο σετ και έφτασε με το σερβίς της στο 4-2. Η Σβιάτεκ όμως αντέδρασε και με μπρέικ ισοφάρισε σε 4-4.

Η Εσθονή έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ όπου το έχασε. Στο 2ο σετ, η Πολωνή πέτυχε 3 μπρέικ έφτασε στο 5-0 και απλά "έγραψε" το 6-0.

Η Σβιάτεκ μετράει 20-0 στα σετ στο Roland Garros!

Πρώτη φορά η Γκάουφ

Η Κόκο Γκάουφ είναι ένα από τα πρόσωπα του Roland Garros.

H 17χρονη Αμερικανίδα είχε φτάσει το 2019 στον 4ο γύρο του Wimbledon, το 2020 στον 4ο στο Australian Open και το 2021 στους "16" στο Roland Garros.

Η Κόκο προκρίθηκε με άνεση αφού μετά από 6-1 του 1ου σετ η αντίπαλος της η Τζέινφερ Μπρέιντι εγκατάλειψε τον αγώνα λόγω τραυματισμού.

Στον 4ο γύρο θα παίξει με την Τυνήσια Ονς Τζαμπέρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα