Η Παβλιουτσένκοβα πέταξε έξω την Σαμπαλένκα!

Η Παβλιουτσένκοβα πέταξε έξω την Σαμπαλένκα!
Εκπληξη στο ταμπλό των γυναικών του Roland Garros με την Σαμπαλένκα να μένει εκτός συνέχειας από την εξαιρετική Παβλιουτσένκοβα (2-1σετ).

Η Αναστασία Παβλιουτσένκοβα έκανε την έκπληξη της ημέρας στο ταμπλό των γυναικών στο Roland Garros.

H Ρωσίδα τενίστρια απέκλεισε το Νο3 και εκ των φαβορί για τον τίτλο, την Αρίνα Σαμπαλένκα, επικρατώντας με 2-1 σετ (6-4, 2-6, 6-0) σε 1 ώρα και 40 λεπτά. Το Νο31 του ταμπλό παρά τους 5 άσους της Σαμπαλένκα στο πρώτο σετ, κατάφερε να της κάνει δύο μπρέικ και να κερδίσει με το δεύτερο στο 4-3, για να κερδίσει τελικά με 6-4.

Η Σαμπαλένκα ανέβηκε κατακόρυφα στο δεύτερο σετ και δεν έχασε ούτε ένα πόντο στο πρώτο της σερβίς (12/12), ενώ αποφάσισε να παίξει πιο επιθετικά ανεβαίνοντας στο φιλέ σε κάθε ευκαιρία (5/5). Ετσι πήρε το σετ με 6-2 και ισοφάρισε σε 1-1.

Όμως στο τρίτο σετ λες και… έσβησε ο διακόπτης, η Σαμπαλένκα ήταν σκιά του εαυτού της. Ξεμένοντας από δυνάμεις δέχτηκε δύο γρήγορα μπρέικ και με 38% στο πρώτο σερβίς, ουσιαστικά παράτησε το παιχνίδι μετά το 4-0 στο σετ και αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Κόντρα στην Αζαρένκα η Παβλιουτσένκοβα

Η Παβλιουτσένκοβα στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Βικτόρια Αζαρένκα η οποία μετά από 8 χρόνια προκρίθηκε στις «16» του Roland Garros! Κέρδισε την Μάντισον Κις πολύ εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-2) και η αναμέτρηση των δύο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς στο κάτω ταμπλό με εξαίρεση την Σερένα Γουίλιαμς, όλες έχουν ίδιες πιθανότητες να φτάσουν ως τον τελικό αφού δεν υπάρχει κάποιο άλλο μεγάλο όνομα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα