Roland Garros: Πρεμιέρα με Μούτσοβα η Σάκκαρη στο Παρίσι

H Μαρία Σάκκαρη κάνει σμας
Με την Καρολίνα Μούτσοβα που πέρυσι την είχε αποκλείσει στον δεύτερο γύρο, θα παίξει στον πρώτο γύρο του Roland Garros η Μαρία Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινά με ένα πολύ δυνατό ματς στον πρώτο γύρο του Roland Garros, το οποίο ξυπνά και άσχημες μνήνες.

Η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με την Τσέχα Καρολίνα Μούτσοβα, ενώ είναι στο ίδιο τέταρτο με την Τζέσικα Πεγκούλα, στην κάτω πλευρά όπου στα ημιτελικά μπορεί να συναντήσει την Σαμπαλένκα.

Η Μούτσοβα ήταν αυτή που πέρυσι στο Παρίσι είχε αποκλείσει την Ελληνίδα τενίστρια στον δεύτερο γύρο, με την Σάκκαρη να έχει τώρα την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς. Στα μεταξύ τους ματς πάντως, η Τσέχα έχει προβάδισμα 2-1 στις νίκες.

Η Μαρία αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Μούτσοβα, θα παίξει με μία εκ των Ποντορόσκα και Πονσέ, ενώ στον τρίτο γύρο πιθανές αντίπαλες είναι οι Τίχμαν, Εράνι και Μπέγκου.

Στον τέταρτο γύρο πιθανότατα ακολουθεί μία εκ των Μπένσιτς, Λινέτ και Φερνάντες, ενώ στα προημιτελικά μία εκ των Πεγκούλα, Μέρτενς, Παβλιουτσένκοβα και Ποτάποβα.

Στα ημιτελικά εκτός της Σαμπαλένκα, πιθανές είναι οι Οσταπένκο, Κασάτκινα, Πλίσκοβα και Ζενγκ.

Η Σβιόντεκ ξεκινά την υπεράσπιση του τίτλου της κόντρα στην Ισπανίδα Μπούσκα και η Σαμπαλένκα θα έχει δύσκολο τεστ με την Ουκρανή Κόστιουκ.

Η Σβιόντεκ στο πρώτο τέταρτο έχει ταμπλό... φωτιά με Κρεϊτσίκοβα,Αζαρένκα, Κουντερμέτοβα και Γκοφ που αντιμετώπισε πέρυσι στον τελικό.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα