Roland Garros: Η 16χρονη Αντρέεβα στο κυρίως ταμπλό!

Η Μίρα Αντρέεβα σε μπάκχαντ
Η Μίρα Αντρέεβα πέταξε εκτός κυρίως ταμπλό στο Παρίσι το Νο1 των προκριματικών (Οσόριο) και θα είναι η μικρότερη σε συμμετοχή στην διοργάνωση.

Η Μίρα Αντρέεβα στα 16 της χρόνια θα παίξει στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros!

Η νεαρή Ρωσίδα που έχει τρελάνει κόσμο στην χωμάτινη σεζόν με τις εμφανίσεις της, στον τρίτο προκριματικό γύρο είχε να αντιμετωπίσει το Νο1 του ταμπλό, την Κολομβιανή Καμίλα Οσόριο, την οποία και κέρδισε με 7-6, 6-4 σε ματς που κράτησε δύο ώρες.

Η 16χρονη Αντρέεβα χρειάστηκε να πάρει το πρώτο σετ με 10-8 στο tie break ενώ στο δεύτερο έγινε… καταιγισμός από break και από τις δύο. Μετά το 2-2 καμία δεν κατάφερνε να κρατήσει το σερβίς της, με την πιτσιρίκα πάντως να έχει το εντυπωσιακό στατιστικό των 6/7 κερδισμένων break points και να φτάνει σε μία ιστορική πρόκριση.

Οσο για την Κολομβιανή, είναι πολύ πιθανό να μπει ως Lucky Loser καθώς τρεις τενίστριες αποσύρθηκαν σήμερα από το κυρίως ταμπλό (Μπαντόσα, Τομλγιάνοβιτς, Μπρέιντι).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα