Roland Garros: Πρόκριση για Σαμπαλένκα, αποκλεισμός για Χάλεπ

Newsroom
Roland Garros: Πρόκριση για Σαμπαλένκα, αποκλεισμός για Χάλεπ
H Αρίνα Σαμπαλένκα συνεχίζει την πορεία της στο Roland Garros, σε αντίθεση με την πρωταθλήτρια του 2018, Σιμόνα Χάλεπ.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα χρειάστηκε μόλις 62 λεπτά για να εξασφαλίσει την παρουσία της στον 3ο γύρο του Roland Garros. H παίκτρια από τη Λευκορωσία επικράτησε της Αμερικανίδας, Μάντισον Μπρενγκλ με 6-1, 6-3 και συνεχίζει την πορεία της, απειλώντας πλέον άμεσα να ξεπεράσει τη Μαρία Σάκκαρη από το Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης. Tώρα η Σαμπαλένκα θα παίξει με την Καμίλα Τζόρτζι (Νο.28), καθώς η Ιταλίδα με τη σειρά της νίκησε την Γιούλια Πουντίντσεβα με 6-3, 7-5.

Αντίθετα εκτός συνέχειας έμεινε η Σιμόνα Χάλεπ. Η Ρουμάνα, πρωταθλήτρια στο Roland Garros το 2018, επέστρεψε με υψηλές προσδοκίες στο γαλλικό Όπεν, όμως η πορεία της σταμάτησε από τη 19χρονη Κινέζα, Κινβέν Ζενγκ (Νο 74) που έφθασε στη νίκη με 2-6, 6-2, 6-1 κατακτώντας τα 11 από τα 12 τελευταία games του παιχνιδιού.

Τέλος, η Ντάνιελ Κόλινς έγινε η 7η συνολικά παίτρια από το Τop10 που δεν συνεχίζει στο τουρνουά, καθώς η Αμερικανίδα έχασε από τη συμπατριώτισσά της Σέλμπι Ρότζερς με 6-4, 6-3. Οι τρεις παίκτριες που έχουν απομείνει είναι από το Top10 είναι η Ίγκα Σβιόντεκ, η Πάουλα Μπαντόσα και η Αρίνα Σαμπαλένκα, όλες τους βρίσκονται στο πάνω μέρος του ταμπλό.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα