Κάσπερ Ρουντ: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά έχει αδυναμία στο… γκολφ

Gazzetta team
Κάσπερ Ρουντ: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά έχει αδυναμία στο… γκολφ
O Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Νορβηγό σήμερα στο Madrid Open.

Ο Κάσπερ Ρουντ θα είναι ο σημερινός αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Madrid Open.

Ο 22χρονος τενίστας τους τελευταίους μήνες ανεβαίνει στα rankings και κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και σίγουρα θα αποτελέσει έναν «γρίφο» για τον Τσιτσιπά που θα τον αντιμετωπίσει για πρώτη φορά.

Για τον Ρουντ δεν είναι ακόμη πολλά γνωστά για τη ζωή του. Ο Νορβηγός, μόνιμος κάτοικος στο Οσλο, υπήρξε Νο1 στα τζούνιορς και από πέρυσι έχει κάνει 6 φορές ρεκόρ καριέρας στην παγκόσμια κατάταξη. Τον περασμένο Σεπτέμβριο κατάφερε να φτάσει στο Top 25 και τώρα βρίσκεται στο Νο22 της λίστας, έχοντας κατακτήσει και ένα τρόπαιο, αυτό στο Μπουένος Αίρες πέρυσι.

Ο Ρουντ ξεπέρασε μάλιστα και τον πατέρα του, Κρίστιαν, ο οποίος είναι προπονητής του και στο παρελθόν είχε φτάσει ως το Νο39 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ηδη ο νεαρός Νορβηγός έχει ξεπεράσει δύο φορές το εμπόδιο αντιπάλων του που ήταν στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης: τον Ιταλό Μπερετίνι (Νο8) στο Masters της Ρώμης πέρυσι και τον Σβάρτσμαν (Νο9) φέτος στο Μόντε Κάρλο.

Ο Ρουντ λατρεύει το γκολφ και το δείχνει…

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση για τον Ρουντ δεν είναι η ικανότητά του στο τένις, αλλά στο… γκολφ. Ο Νορβηγός όχι απλά δηλώνει λάτρης του αθλήματος, αλλά το βάζει στην ίδια μοίρα με αυτό που του αποφέρει χρήματα. Δήλωσε σε συνέντευξή του ότι λατρεύει το γκολφ όσο λατρεύει και το τένις και μάλιστα έχει και ξεχωριστό λογαριασμό στο Instagram (@casper_golfer) όπου ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από τους αγώνες που δίνει παρέα με φίλους, όποτε του το επιτρέπει η σεζόν…

 

Τελευταία Νέα