Σάκκαρη στο Gazzetta: «Ειλικρινά δεν ξέρω τι έφταιξε»! (vid)

Δήμος Μπουλούκος
Σάκκαρη στο Gazzetta: «Ειλικρινά δεν ξέρω τι έφταιξε»! (vid)
Απαρηγόρητη ήταν Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό από το ατομικό του Ολυμπιακού τουρνουά και μιλώντας στο Gazzetta προσπαθούσε να βρει τι έφταιξε για την ήττα…

Η Μαρία Σάκκαρη προχώρησε ως τον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά στο τένις, αλλά εκεί το εμπόδιο της Σβιτολίνα φάνηκε ανυπέρβλητο. Η Μαρία ήταν απαρηγόρητη μετά τον αγώνα και με κόκκινα μάτια προσπαθούσε να βρει τι φταίει! «Εάν ήξερα τι έφταιξε θα το διόρθωνα στο γήπεδο. Ειλικρινά δεν ξέρω τι έφταιξε και δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση τι πήγε στραβά. Λίγο το άγχος, λίγο η πίεση, νομίζω ότι δυσκολεύτηκα αρκετά ψυχολογικά σήμερα.»

Η Μαρία, πήρε το πρώτο σετ με 7-5 παρότι βρέθηκε να χάνει με 4-1 επιδεικνύοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη και η ίδια εξηγεί το γιατί: «Δεν είχα καθόλου σιγουριά στο παιχνίδι μου σήμερα, δεν αισθανόμουν άνετα μέσα στο γήπεδο, ήμουν λίγο σφιχτή, δεν ήμουν ο εαυτός μου και αυτό μου στοίχισε. Σίγουρα ήταν μία απογοήτευση το σημερινό ματς, αλλά πρέπει να το αφήσω πίσω για να ρίξω όλο το βάρος στο μικτό.»

Πλέον αναζητεί τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσω του διπλού μικτού με τον Στέφανο Τσιτσιπά. «Πιστεύω σε μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε», είπε η Μαρία πριν μας αποχαιρετήσει.

Ο προπονητής της Μαρίας, Τόμας Χιλ αναγνώρισε την αξία της Σβιτολίνα. «Η Μαρία ήταν πιεσμένη. Δεν ήταν η μέρα της, ενώ η Σβιτολίνα ήταν πολύ καλή και έκανε το παιχνίδι της. Συμβαίνουν αυτά. Τώρα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο διπλό, όπου έχουμε τη δυνατότητα για ένα μετάλλιο.»

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.