Επέστρεψε στα court με άνετη πρόκριση η Οσάκα

Επέστρεψε στα court με άνετη πρόκριση η Οσάκα
Μετά την αποχώρησή της από το Roland Garros, η Ναόμι Οσάκα επέστρεψε με πρόκριση στον δεύτερο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ναόμι Οσάκα μετά την αποχώρησή της από το Roland Garros για λόγους ψυχικής υγείας, επέστρεψε στα court ορεξάτη.

Δύο μήνες μετά το τελευταίος της ματς, ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Σαϊσάι Ζενγκ στον πρώτο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-1, 6-4).

Η Γιαπωνέζα τενίστρια ήταν φουριόζα στο πρώτο σετ όπου πήρε προβάδισμα με 5-0 χάρη σε δύο απανωτά μπρέικ και τελικά τελείωσε το σετ με 6-1 έπειτα από 32 λεπτά.

Στο δεύτερο η Οσάκα έκανε γρήγορα το πρώτο μπρέικ που ήταν και το ζητούμενο, με την Ζενγκ ωστόσο να προσπαθεί να ασκήσει πίεση και να κρατάει στα επόμενα γκέιμς το σερβίς της. Η Γιαπωνέζα ωστόσο κρατούσε άνετα το δικό της σερβίς και διατήρησε το +2 στα γκέιμς, κάνοντας το 5-3. Η Ζενγκ χρειάστηκε τέσσερις ευκαιρίες να κρατήσει το σερβίς της και η Οσάκα σέρβιρε στη συνέχεια για το σετ και το ματς, φτάνοντας τελικά στη νίκη έπειτα από 1 ώρα και 27 λεπτά.

Επόμενη αντίπαλος θα είναι η Βικτόρια Γκόλουμπιτς από την Ελβετία για την Γιαπωνέζα τενίστρια που είναι το Νο2 στο ταμπλό.

Photo credit: Twitter, Tokyo2020

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα