Σάκκαρη: «Ήταν ο δυσκολότερος 1ο γύρος που μπορούσα να έχω»

Σάκκαρη: «Ήταν ο δυσκολότερος 1ο γύρος που μπορούσα να έχω»
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την ζέστη στο Τόκιο.

Ευχαριστημένη από την πρόκριση στον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη της επί της Κονταβέιτ, η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια σημείωσε: «Πιστεύω πως ήταν ο δυσκολότερος 1ος γύρος που θα μπορούσα να έχω. Η Ανέτ είναι απίστευτη παίκτρια. Έχουμε παίξει μαζί πολλές φορές. Ήταν δύσκολο όταν είδα πως στον 1ο γύρο θα έπαιζα με μια τέτοια παίκτρια, αλλά τα πήγα πολύ καλά μετά το 2-5 του 1ου σετ. Έβαλα πολλές μπάλες μέσα και πήγε καλά. Μου αρέσουν οι συνθήκες εδώ».

Η Μαρία σχολίασε και τις καιρικές συνθήκες και μίλησε και για τις δυσκολίες της Κονταβέιτ να προσαρμοστεί στη ζέστη: «Είναι εκπληκτικό να αγωνίζεσαι σ' αυτές τις συνθήκες. Έχω μεγαλώσει παίζοντας στη ζέστη. Ίσως όχι με τόση υγρασία, αλλά κάνει πάντα ζέστη στην Ελλάδα και μου αρέσει αυτό.

Είναι φυσιολογικό να αντιδρούν διαφορετικά οι παίκτες. Και εμένα αν με βάλεις στους -20 βαθμούς, θα δυσκολευόμουν πολύ. Ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετικά τις συνθήκες. Η Κονταβέιτ είναι από τη βόρεια Ευρώπη και είναι λογικό να μην αντέχει τόσο τη ζέστη. Πολλοί παίκτες δεν την αντέχουν».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα