Τελευταίος στο κεντρικό κορτ την Κυριακή ο αγώνας του Τσιτσιπά

Τελευταίος στο κεντρικό κορτ την Κυριακή ο αγώνας του Τσιτσιπά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει γύρω στις 10:30 την Κυριακή με τον Φίλιπ Κόλσραϊμπερ στον 1ο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Πρεμιέρα την Κυριακή για τον Στέφανο Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Μετά από την Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρχίζει στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις με στόχο την πρόκριση στον 2ο γύρο.

Πρώτος αντίπαλος του θα είναι ο Γερμανός Φίλιπ Κόλσραϊμπερ και ο αγώνας τους είναι 4ος στο κεντρικό κορτ στο πρόγραμμα της Κυριακής.

Αυτό σημαίνει πως θα διεξαχθεί μετά από τις 10:30 (ΕΡΤ2).

Το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ αρχίζει στις 05:00 με τον αγώνα της Μπάρτι (Νο1) με την Τόρμο, ακολουθεί το παιχνίδι της Οσάκα με την Ζενγκ και έχουμε και τον αγώνα των ανδρών ανάμεσα στον χρυσό Ολυμπιονίκη του 2012 και του 2016, Άντι Μάρεϊ, με τον Αλιασίμ.

Αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με τον Γερμανό ο Έλληνας είναι στο 2-0. Τον κέρδισε στον προημιτελικό στη Στοκχόλμη το 2018 και κατέκτησε εν συνεχεία τον 1ο τίτλο της καριέρας του ενώ είχε προηγηθεί πάλι στο 2018 νίκη του Στέφανου με 2-1 στο Ντουμπάι.

Ο Φίλιπ Κόλσραϊμπερ είναι στο Νο112 και ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Νο4.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της Κυριακής στο τένις (+6 ώρες το Τόκιο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα