Δανιηλίδου: «Η εκπροσώπηση της χώρας σου είναι η υψηλότερη τιμή» (pic)

Δανιηλίδου: «Η εκπροσώπηση της χώρας σου είναι η υψηλότερη τιμή» (pic)
Το μήνυμα της Λένας Δανιηλίδου για την έναρξη της γιορτής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η Λένα Δανιηλίδου συμμετείχε για 3 φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ξεκίνησε το 2000 στο Σίδνεϊ, έζησε φοβερές στιγμές στην Αθήνα το 2004 όπου έφτασε στον 3ο γύρο και έπαιξε τραυματισμένη και ολοκλήρωσε το 2008.

Την σκυτάλη το 2021 έχουν πάρει η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς με στόχο να φέρουν διάκριση στη χώρα και η Λένα μια ημέρα πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά και περιέγραψε την "μαγεία" των Αγώνων.

«Καλησπέρα σας!

Έρχεται η ώρα για πολλούς αθλητές… να συμμετέχουν σε ένα όνειρο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Έχω συμμετάσχει σε 3 Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πρώτη Ολυμπιάδα ήταν στο Σίδνεϊ, μια τεράστια εμπειρία και πολύ ξεχωριστή στιγμή γιατί την ημέρα του πρώτου μου αγώνα, ενηλικιώθηκα, παρουσία του πατέρα μου και του αδερφού μου!

Οι δεύτεροι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν κάτι μαγικό που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια... Ήταν ένα όνειρο που είχα από παιδί και μετά από ατελείωτα χρόνια σκληρής δουλειάς έγινε πραγματικότητα!

Να πολεμώ με τόση ένταση και πάθος, να ζω κάθε δευτερόλεπτο μέσα και έξω από το γήπεδο! Να έχω όλους εσάς δίπλα μου! Να μην θέλω να τελειώσει αυτό που ζούσα!

Η εκπροσώπηση της χώρας σου είναι η υψηλότερη τιμή! Οι τρίτοι και τελευταίοι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν στο Πεκίνο. Δεν ήταν τόσο εύκολα εκεί καθώς ερχόμουν μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, δεν ήμουν 100% υγιής, αλλά είχα πάρει τη πρόκριση, οπότε δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να συμμετάσχω!

Όταν είσαι ευγνώμων, ο φόβος εξαφανίζεται και νιώθεις γεμάτος!!!

Όπως όλοι μας, έτσι κι εγώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι στους συναθλητές και στην Ολυμπιακή επιτροπή ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!», έγραψε η Λένα Δανιηλίδου.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!