Αφήνει το Τόκιο και κοιτάει το "Παρίσι 2024" η Αζαρένκα (pic)

Αφήνει το Τόκιο και κοιτάει το "Παρίσι 2024" η Αζαρένκα (pic)
Η πρώην Νο1 κόσμου και κάτοχος 2 Ολυμπιακών μεταλλίων Βικτόρια Αζαρένκα λόγω της πανδημίας δεν θα ταξιδέψει στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ούτε και η Βικτόρια Αζαρένκα θα ταξιδέψει στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η τενίστρια από την Λευκορωσία που έφτασε στο Νο1 στην καριέρα της και το 2012 στο Λονδίνο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διπλό μικτό και το χάλκινο στο απλό με ανακοίνωση της στα social media γνωστοποίησε πως δεν θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία λόγω πανδημίας αλλά ανυπομονεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

«Θέλω να ενημερώσω άπαντες, πως έλαβα την πολύ δύσκολη απόφαση να μην αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Έχω απίστευτες αναμνήσεις από τις προηγούμενες συμμετοχές μου στη διοργάνωση, εκπροσωπώντας τη Λευκορωσία.

Όμως, με όλες αυτές τις προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε εξαιτίας της πανδημίας, ξέρω βαθιά μέσα μου, πως είναι η σωστή απόφαση για εμένα και την ομάδα μου. Ήδη κοιτάω μπροστά, αδημονώντας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, όπου θέλω να εκπροσωπήσω τη Λευκορωσία στο Παρίσι»,έγραψε η Αζαρένκα που είναι και μητέρα ενός μικρού αγοριού.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα