Οσάκα, Νισικόρι και Νισιόκα θα εκπροσωπήσουν την Ιαπωνία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οσάκα, Νισικόρι και Νισιόκα θα εκπροσωπήσουν την Ιαπωνία στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Η 23χρονη κάτοχος 4 τίτλων Grand Slam Ναόμι Οσάκα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο Κέι Νισικόρι για 4η.

Ανακοινώθηκαν και επίσημα από τους Ιάπωνες οι τενίστες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Ιαπωνία που στοχεύει σε μετάλλια σε άνδρες και γυναίκες "κατεβάζει' τα "βαριά χαρτιά" της που είναι στις γυναίκες η Ναόμι Οσάκα και στους άνδρες ο Κέι Νισικόρι.

Μαζί τους και ο Γιοσιχίτο Νισιόκα.

Η πρωτάρα Ναόμι

Η Ναόμι Οσάκα στα 23 της είναι η πιο πλούσια αθλήτρια του πλανήτη και κάτοχος 4 τίτλων Grand Slam όλων σε σκληρή επιφάνεια όπου θα διεξαχθούν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες από τις 24 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου.

Η Ιαπωνέζα τενίστρια που είναι Νο2 κόσμου μοιάζει να είναι το φαβορί για το χρυσό στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο μεταλλιούχος Κέι

Ο Κέι Νισικόρι είναι μια άλλη ιστορία. Έχει μπει στο top-5, είναι πλέον 31 ετών, είχε τραυματισμούς αλλά έχει επιστρέψει δυνατός.

Αυτή θα είναι η 4η Ολυμπιακή συμμετοχή του. Σταμάτησε στον 1ο γύρο το 2008 στο Πεκίνο, έφτασε στους "8" το 2012 στο Λονδίνο ενώ το 2016 κέρδισε τον Ράφα Ναδάλ στον μικρό τελικό και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Νισικόρι περιμένει τους επόμενους μήνες και το πρώτο του παιδί και θα ήθελε να πάρει ένα ακόμη μετάλλιο στην πιθανότατα τελευταία του συμμετοχή.

O 25χρονος Νισιόκα που είναι στο Νο56 κόσμου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα