Τένις: Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η νικήτρια στο Ρίο, Μόνικα Πούιγκ

Τένις: Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η νικήτρια στο Ρίο, Μόνικα Πούιγκ
Σε επέμβαση στον ώμο υποβλήθηκε η χρυσή ολυμπιονίκης του 2016 στο τένις, Μόνικα Πούιγκ, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από το Τόκιο.

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων μένει η χρυσή ολυμπιονίκης του 2016 στο τένις, Μόνικα Πούιγκ.

Η τενίστρια από το Πουέρτο Ρίκο είχε γράψει ιστορία στο Ρίο καθώς έγινε η πρώτη αθλήτρια από την χώρα της που κερδίζει χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Ωστόσο, δεν θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον τίτλο της (δεν είχε και πολλές πιθανότητες είναι η αλήθεια) στο Τόκιο τον Ιούλιο.

Υποβλήθηκε σε επέμβαση καθώς αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στον ώμο εδώ και αρκετό καιρό και ανακοίνωσε πως θα είναι απούσα από το μεγάλο αθλητικό ραντεβού του καλοκαιριού.

«Πριν μια εβδομάδα έκανα τη δεύτερη εγχείρηση στον ώμο μου. Αυτό με τοποθετεί στη πολύ δύσκολη θέση να χρειάζεται να μείνω εκτός Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο φέτος. Είναι δύσκολο και πήρα αυτή την απόφαση με βαριά καρδιά. Προφανώς, η ομάδα μου και εγώ σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα και παρατείνουμε την καριέρα μου για όσο το δυνατόν περισσότερο, ελπίζοντας να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024» ανέφερε σε μήνυμά της η Πούιγκ.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα