Indian Wells: Ο «βιονικός» Βαβρίνκα απέκλεισε τον «ενθουσιώδη» Ρούνε (vids)

Ο Σταν Βαβρίνκα πανηγυρίζει
Ο Σταν Βαβρίνκα συνεχίζει στην Καλιφόρνια καθώς απέκλεισε σε τρία σετ τον Χόλγκερ Ρούνε, παίζοντας τένις από τα… παλιά.

Ο παλιός καλός Σταν Βαβρίνκα, προ τραυματισμού, «εμφανίστηκε» τα ξημερώματα στο ματς με τον Χόλγκερ Ρούνε, για την φάση των «16» στο Indian Wells.

Ο Ελβετός έπαιξε εξαιρετικό τένις ανά διαστήματα και κατάφερε να βγει από δύσκολες καταστάσεις που τον έβαλε ο νεαρός Δανός, επικρατώντας με 6-2, 6-7, 7-5.

O 37χρονος Βαβρίνκα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 12 άσους (ένα μόλις διπλό λάθος), σημείωσε 36 winners, ενώ υπέπεσε σε 33 αβίαστα λάθη, 6 λιγότερα όμως από τον Ρούνε (39) που του κόστισαν σε πολύ κρίσιμες στιγμές στο παιχνίδι.

Ο Βαβρίνκα έβγαλε εκπληκτικά χτυπήματα στο ματς, ενώ στο τέλος δεν έλειψε και το… beef μεταξύ των δύο.

Ο Ρούνε αφού του έδωσε το χέρι, με αφορμή την προηγούμενη συνάντησή τους (ο Βαβρίνκα του έβαλε… χέρι λέγοντάς του να ωριμάσει), ο Δανός τον ρώτησε: «Δεν έχεις να μου πεις τίποτα τώρα;».

Ο Βαβρίνκα απέφυγε πάντως να απαντήσει, λέγοντας «τι θες να σου πω;». Επόμενος αντίπαλος για τον Ελβετό θα είναι ο Γιάνικ Σίνερ.

Πέρασε ο 100αρης Αλκαράθ, εκτός Μάρεϊ και Χουρκάτζ

Από τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, ο Κάρλος Αλκαράθ κατάφερε να κερδίσει έστω και δύσκολα τον Γκρίκσπουρ με 7-6, 6-3 και έφτασε έτσι τις 100 νίκες στο Tour.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης θα αντιμετωπίσει τον Τζακ Ντρέιπερ, ο οποίος πέταξε εκτός τον Αντι Μάρεϊ με 7-6, 6-2.

Εκτός έμεινε και ο Χουρκάτζ που ηττήθηκε από τον Τόμι Πολ με 4-6, 6-2, 6-4. Ο Αμερικανός θα παίξει με τον Αλιασίμ στην φάση των «16».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

INDIAN WELLS Τελευταία Νέα