ATP Indian Wells: Ο Κοκκινάκης κέρδισε τον Χολτ και έκλεισε ραντεβού με Αλκαράθ

ATP Indian Wells: Ο Κοκκινάκης κέρδισε τον Χολτ και έκλεισε ραντεβού με Αλκαράθ
O Θανάσης Κοκκινάκης με… φόρα από τα προκριματικά, επιβλήθηκε του Μπράντον Χολτ με 6-4, 6-1 και παίζει με τον Κάρλος Αλκαράθ στον δεύτερο γύρο.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Θανάση Κοκκινάκη στο Indian Wells συνεχίζονται μετά τα προκριματικά και στο κυρίως ταμπλό.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ του Μπράντον Χολτ (6-4, 6-1) και έκλεισε ραντεβού στον δεύτερο γύρο με τον https://www.gazzetta.gr/tennis/indian-wells, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Μάρεϊ… αντέχει σε μαραθώνιους

O Αντι Μάρεϊ συνεχίζει κι αυτός στην έρημο της Καλιφόρνια. Σε έναν ακόμη «μαραθώνιο», κέρδισε τον Τόμας Ετσεβερί με 6-7, 6-1, 6-4, έπειτα από 3 ώρες και 12 λεπτά και πάει για άλλη μία μεγάλη μάχη κόντρα στον Καρένιο Μπούστα.

Στον επόμενο γύρο είναι και ο Σταν Βαβρίνκα που στην επιστροφή του στην έρημο, κέρδισε τον Αλεξάνταρ Βούκιτς με 6-4, 1-6, 6-1 και περιμένει τον Κετσμάνοβιτς στην επόμενη φάση.

Ο Ρούνε θα παίξει με τον ΜακΝτόναλντ ο οποίος κέρδισε τον Κραϊνοβιτς με 6-3, 6-0, ο Φριτζ με τον Σέλτον, που διέλυσε τον Φονίνι με 6-4, 6-1, ενώ ο Μεντβέντεφ θα παίξει με τον Νακασίμα που επικράτησε με 7-6, 6-3 του Ισνερ. Τέλος, ο Σβάρτσμαν συνέτριψε τον Κορία με 6-1, 6-2 και θα αναμετρηθεί αύριο με τον Κάσπερ Ρουντ.

Οσον αφορά το ταμπλό των γυναικών, ξεχώρισαν οι νίκες της Ραντουκάνου επί της Κόβινικ με 6-2, 6-3 και της Κένιν επί της Στέφενς με 6-4, 6-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

INDIAN WELLS Τελευταία Νέα