ATP Indian Wells: Ο Κοκκινάκης κέρδισε τον Χολτ και έκλεισε ραντεβού με Αλκαράθ

ATP Indian Wells: Ο Κοκκινάκης κέρδισε τον Χολτ και έκλεισε ραντεβού με Αλκαράθ
O Θανάσης Κοκκινάκης με… φόρα από τα προκριματικά, επιβλήθηκε του Μπράντον Χολτ με 6-4, 6-1 και παίζει με τον Κάρλος Αλκαράθ στον δεύτερο γύρο.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Θανάση Κοκκινάκη στο Indian Wells συνεχίζονται μετά τα προκριματικά και στο κυρίως ταμπλό.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ του Μπράντον Χολτ (6-4, 6-1) και έκλεισε ραντεβού στον δεύτερο γύρο με τον https://www.gazzetta.gr/tennis/indian-wells, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Μάρεϊ… αντέχει σε μαραθώνιους

O Αντι Μάρεϊ συνεχίζει κι αυτός στην έρημο της Καλιφόρνια. Σε έναν ακόμη «μαραθώνιο», κέρδισε τον Τόμας Ετσεβερί με 6-7, 6-1, 6-4, έπειτα από 3 ώρες και 12 λεπτά και πάει για άλλη μία μεγάλη μάχη κόντρα στον Καρένιο Μπούστα.

Στον επόμενο γύρο είναι και ο Σταν Βαβρίνκα που στην επιστροφή του στην έρημο, κέρδισε τον Αλεξάνταρ Βούκιτς με 6-4, 1-6, 6-1 και περιμένει τον Κετσμάνοβιτς στην επόμενη φάση.

Ο Ρούνε θα παίξει με τον ΜακΝτόναλντ ο οποίος κέρδισε τον Κραϊνοβιτς με 6-3, 6-0, ο Φριτζ με τον Σέλτον, που διέλυσε τον Φονίνι με 6-4, 6-1, ενώ ο Μεντβέντεφ θα παίξει με τον Νακασίμα που επικράτησε με 7-6, 6-3 του Ισνερ. Τέλος, ο Σβάρτσμαν συνέτριψε τον Κορία με 6-1, 6-2 και θα αναμετρηθεί αύριο με τον Κάσπερ Ρουντ.

Οσον αφορά το ταμπλό των γυναικών, ξεχώρισαν οι νίκες της Ραντουκάνου επί της Κόβινικ με 6-2, 6-3 και της Κένιν επί της Στέφενς με 6-4, 6-1.

 

INDIAN WELLS Τελευταία Νέα