Τζόκοβιτς: Εκτός Indian Wells ο Σέρβος τενίστας

Newsroom
Τζόκοβιτς: Εκτός Indian Wells ο Σέρβος τενίστας
Ένα 24ωρο πριν από την κλήρωση του Indian Wells, η διοργάνωση επισημοποίησε την απουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς για δεύτερη διαδοχική χρονιά από το πρώτο Masters της χρονιάς.

Ο Νο.1 τενίστας στον κόσμο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε γνωστοποιήσει από την περασμένη εβδομάδα πως θα αποσύρει τη συμμετοχή του από το Indian Wells πριν την κλήρωση της διοργάνωσης και πράγματι σήμερα (06/03) το τουρνουά της Καλιφόρνιας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ο Σέρβος τενίστας θα απουσιάσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Θυμίζουμε πως ο Νόλε είχε «τρέξει» όλες τις διαδικασίες με στόχο να λάβει μια εξαίρεση από τις ΗΠΑ και να ταξιδέψει παρότι ανεμβολίαστος. Ωστόσο οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έκαναν δεκτή το αίτημά του.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν άρει ακόμα το μέτρο για τους ανεμβολίαστους ταξιδιώτες και την απαγόρευση εισόδου στη χώρα, αλλά έχει ανακοινώσει πως θα το πράξει σύντομα και συγκεκριμένα από τις 11 Μαΐου, επομένως ο Τζόκοβιτς θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο US Open αυτή τη χρονιά.

Θα λάμψει δια της απουσίας του ωστόσο για δεύτερη σερί χρονιά από τα πρώτα δύο Masters της σεζόν (Indian Wells και Μαϊάμι) και ως εκ τούτου είναι πιθανό να πέσει και από το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

INDIAN WELLS Τελευταία Νέα