Σάκκαρη: Η Πλίσκοβα ξανά στον δρόμο της

Σάκκαρη: Η Πλίσκοβα ξανά στον δρόμο της
Η Καρολίνα Πλίσκοβα, όπως και στο Ντουμπάι, θα βρεθεί στον δρόμο της Σάκκαρη μετά τη νίκη της με 6-1, 7-5 επί της Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Η Καρολίνα Πλίσκοβα για άλλη μία φορά θα βρεθεί στον δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη.

Η Τσέχα επικράτησε της Βερόνικα Κουντερμέτοβα με 2-0 σετ (6-1, 7-5) και την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Ελληνίδα τενίστρια, όπως και προ δύο εβδομάδων στο Ντουμπάι.

Η 30χρονη Τσέχα τενίστρια, Νο.17 στον κόσμο αυτή την εβδομάδα, έφτασε τις 5 διαδοχικές νίκες στο tour, αφού θυμίζουμε πως στο Ντουμπάι, όπου είχε κερδίσει και τη Σάκκαρη, είχε αποσύρει τη συμμετοχή της πριν τα προημιτελικά με την Ιγκα Σβιόντεκ.

Στο 1ο σετ η Πλίσκοβα έχασε μόνο ένα game και αυτό ήταν με break, δηλαδή δεν άφησε την Κουντερμέτοβα να κρατήσει καμία φορά το σερβίς της.

Στο 2ο σετ η Ρωσίδα έκανε πρώτη το break και προηγήθηκε με 5-3, αλλά έχασε την ευκαιρία να κλείσει το σετ στο σερβίς της. Ανταυτού, η Πλίσκοβα έκανε δυο συνεχόμενα break και κέρδισε το σετ με 7-5, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβό της σε 82 λεπτά παιχνιδιού.

Σάκκαρη και Πλίσκοβα θα αναμετρηθούν για 6η φορά με την Τσέχα να προηγείται με 3-2 στις νίκες, χάρη στην πρόσφατη αναμέτρησή τους στο Ντουμπάι, όπου είχε κερδίσει εύκολα με 6-1, 6-2.

 

INDIAN WELLS WOMEN Τελευταία Νέα